Ko će predvoditi napad Crvene zvezde u kvalifikacijama? Čeka se špic iz Lige 1!

Autor: Nemanja Janošev
subota 03.07.2021.
15:29
Izvor: Sportske.net

Ohi neće moći da pomogne srpskom šampionu do zime, ali ko hoće?

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda je u potrazi za napadačem za novu sezonu.

Iako su saopštili da je sklopljen dogovor sa napadačem Moldea Ohijem Omojiužanfom, ovaj fudbaler će stići u klub iz Ljutice Bogdana tek na zimu 2022. godine i to bez obeštećenja budući da mu ističe ugovor sa norveškim timom.

Stoga je Stankoviću prekopotrebno ime koje će voditi napad crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ne planiraju da takvu ulogu dodele već postojećim snagama u vidu Milana Pavkova ili Nikole Krstovića koji su jedini klasični špicevi u ekipi.

Zato su se u klubu bazirali na inostrano rešenje, a posle neuspešnih pokušaja u prethodnim nedeljama da reše goruće pitanje, okrenuli su se Francuskoj i napadaču Anžea Loiju Dioniju, nezvanično saznaju "Sportske.net".

Fudbaler je koji se najbolje snalazi kao najistureniji u ekipi, ali po potrebi može da pokriva i krilne pozicije. Poseduje veliko iskustvo igranja u Ligi 1 gde je pre Anžea branio boje Dižona i Sent Etjena. Imao je i kratku pozajmicu u Bristol siti.

Ima 28 godina, krasi ga brzina, ali i solidna skok igra. Nastupao je preko 200 puta u Ligi 1 i nema sumnje da bi bio ogorman dodatak Stankovićevom timu u jurišu na Ligu šampiona ili barem Ligu Evrope.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, već u narednim danima bi mogao da bude predstavljen javnosti.

Prethodne sezone, postigao je pet pogodaka na 36 mečeva za Anže, a zabeležio je i dve asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke