Ko je razočarao Đurovskog - Spisak za Mladost možda daje odgovor

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.05.2017.
21:59
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Boško Đurovski napravio je nekoliko promena u ekipi za duel sa lučanskom Mladosti.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon dva vezana poraza u prvenstvu i Kupu i promene na klupi koja je usledila između duela sa Voždovcem i Čukaričkim fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za titulu.

Boško Đurovski će prvi put od povratka u klub voditi Zvezdu na jednom prvenstvenom meču, a njegovu ekipu čeka jako težak posao jer će naspram sebe imati jako kvalitetan sastav iz Lučana.

Nakon današnjeg treninga određen je spisak igrača koji su otišli u karantin i koji će samim tim konkurisati za sastav tima na sutrašnjem meču.

Makedonski stručnjak je napravio određene promene u odnosu na ono što smo imali prilike da vidimo pred duel sa Čukaričkim u Kupu pa tako na spisku nema Marka Poletanovića koji je ujedno počeo duel sa "Brđanima" ali očito nije zadovoljio.

Nenad Milijaš i Džon Ruiz nisu bili u protokolu za duel sa Čukaričkim ali ih je Boško Đurovski večeras poslao u karantin. Na spisku ponovo nema iskusnog napadača Predraga Sikimića čije mesto drugu utakmicu za redom zauzima perspektivni Vanja Vučićević.

Utakmica Crvena zvezda - Mladost Lučani igra se u subotu od 19 časova, a domaćin je otvorio kapije našeg najvećeg stadiona i ulaz se neće naplaćivati.

Golmani: Filip Manojlović, Damir Kahriman;

Defanzivci: Marko Petković, Mihailo Ristić, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Arbaham Frimpong;

Vezni red: Mičel Donald, Damjan Le Talek, Srđan Plavšić, Uroš Račić, Nenad Milijaš, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Gejlor Kanga, Džon Ruiz;

Napadači: Ričmond Boaći, Srđan Vujaklija, Vanja Vučićević;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KianyRiws
Saturday, 13.05.2017
09:24

Dati sansu mladjima!!!

avatar
Friday, 12.05.2017
22:47

tim za Evropu , nista ne menjajte !!!

avatar
Friday, 12.05.2017
22:46

Djurovski ili Anceloti od ovih ne moze da napravi krstenu postavu. Valjaju samo Manojlo,Ristic i Plavsic. Ostalo, realno nije za Zvezdu...nazalost! Neka gurne u vatru Racica...Adzica...Vucicevica i tu decurliju....potpisujem da bi bolje odigrali...

avatar
Saturday, 13.05.2017
02:08

Nemoj samo Plavsica spominjati, ne zna gde je levo.

avatar
Blade1
Saturday, 13.05.2017
05:21

Druze Manojlovic je kriv za 2/3 golova...