Ko je ''skinuo vradžbine'' sa Nemanje Radonjića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.08.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdan Terzić gleda, ne veruje. Da li je to isti onaj momak?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Veliki talenat Nemanje Radonjića nikada nije bio sporan.

Naprotiv, o njemu su se godinama pisali hvalospevi, ali zbog mladalačkih ''bubica'' i burnog temperamenta koji je bilo teško savladati, mladi reprezentativac Srbije dugo nije na terenu pokazivao ono što može i što se od njega očekivalo.

Prerani odlazak u inostranstvo, u ekipu Rome, dodatno je zakomplikovao celu priču, ali saradnja sa trenerom Nenadom Lalatovićem u Čukaričkom, a onda i u mladoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu dala je nagoveštaj da se neke stvari menjaju i da Radonjić konačno postaje ''onaj pravi''.

To su u Crvenoj zvezdi prepoznali ovog leta, i uz ogromnu želju samog igrača, uspeli da izdejstvuju dolazak Radonjića, koji je svojim munjevitim prodorima bukvalno od prvih minuta u Zvezdinom dresu, počeo da pravi ''dar-mar'' po protivničkim odbranama.

Svi su prezadovoljni njegovim igrama, ali i ponašanjem, o čemu je Zvezdan Terzić takođe juče govorio okupljenim novinarima. Terzić je priznao da ni sam nije verovao da će Radonjić ekspresno pokazati takav kvalitet u Zvezdi.

''Lično  ne mogu da prepoznam Nemanju, više nije dečak, sada je ozbiljan čovek. One je fudbaler za primer. Kao da su skinuli vradžbine sa njega, radi, ponaša se na treninzima, na svakom mestu baš onako kako bi jedan igrač Zvezde trebalo da se ponaša'', izjavio je Terzić.

On je govorio i o ugovoru koji je Zvezda potpisala sa ovim fudbalerom, a o detaljima čitajte u prilogu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 08.08.2017
13:06

Vradzbinu je skinula ljubav prema Zvezdi. Sada je drugaciji nego pre jer prvi put nosi dres kluba kojeg nosi u svom srcu. Niko Zvezdo nema sto imas ti tvoja majka Srbija te voli.

avatar
Man united
Tuesday, 08.08.2017
11:01

Вероватно је престао да обилази сплавове :P

avatar
SaMORealNO
Tuesday, 08.08.2017
10:07

Grobar sam ali je zvezda odradila maestralan prelazni rok, pocev od trenera igraca , uzeli su preko 10 miliona a tim jaci bar za 50 posto od proslogodisnjeg, a sto se tice ovog decka svi treneri koji su ga trenirali su izjavili da nisu videli talentovanijeg igraca od njega i taj talenat ce kad tad isplivati na videlo ,a kad se to desi Terzic ce ga debelo naplatiti

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 08.08.2017
11:31

Pa i neće baš debelo, jer Zvezdi ide 65 % transfera od Radonjića... Ali bolje 65 % nečeg nego 100 % ničega.