Koeficijenti - Srbija i dalje drži 11. mesto, imali smo i sreće!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 08.09.2022.
23:58
Izvor: Sportske.net

Srbija je sa preostala dva kluba u Evropi i dalje na 11. mestu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mesto broj 11 koje će verovatno doneti direktnog učesnika grupne faze Lige šampiona u sezoni 2024-25 je i dalje u rukama Srbije. 

Naša dva najtrofejnija kluba su danas odigrala jake mečeve u Evropi, takvi će biti svi do kraja jeseni, a samo bod osvojen od strane Partizana nije dobar trend za očuvanje ovog mesta. 

Partizan je mogao da savlada ekipu iz države koja nam je direktan protivnik, a to je Češka koja, pritom, ima tri učesnika u grupnim fazama ove sezone. 

Srbija je sada na 29.125 bodova, ispred Norveške koja ima 27.250 bodova i Češke sa 27.050 bodova. Švajcarci su takođe veoma blizu sa 26.925. 

Kao što vidite, i dalje imamo pristojnu zalihu, ali moramo mnogo bolje, i ovoga puta smo imali sreće da Bodo ne slavi na gostovanju u Ajndhovenu, da Molde ne slavi na svom terenu, kao i da Slavija i Viktorija Plzenj ne zabeleže pobede. 

Uglavnom, sledeće kolo bi moglo da bude malo bolje, makar dva nerešena ili jedna pobeda za nešto mirniji san... U svakom slučaju, moraćemo da imamo predstavnika na proleće ako mislimo da uradimo nešto po pitanju ostanka na 11. mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke