Kojim igračima Zvezde i Partizana ističu ugovori u junu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.03.2020.
20:38
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo ih do tada još koji put videti u crveno-belom, odnosno crno-belom dresu?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Kao i mnoga druga takmičenja širom sveta, prekinuto je i fudbalsko Prvenstvo Srbije, Linglong Superliga, zbog pandemije koronavirusa.

Svi se nadamo da će se situacija brzo normalizovati, ali s obzirom koliko već dugo sve traje, teško je prognozirati kada ćemo ponovo moći da gledamo takmičarske utakmice.

Jun je veoma blizu, a to je mesec kada velikom broju igrača ističu ugovori sa aktuelnim klubovima, pa sepostavlja pitanje da li oni već sada treba da razmišljaju onekim novim transferima.

Kakva je situacija u Zvezdi i Partizanu, s tim u vezi?

Uz pomoć podataka sa ''Transfermarkta'', možete da vidite da, od Zvezdinih fudbalera, ugovor 30. juna ističe rezervnom golmanu Zoranu Popoviću, dok su Seku Sanogo i Ričmond Boaći vezani za crveno-bele do kraja decembra. Svi ostali imaju dugoročnije ugovore sa aktuelnim šampionom Srbije.

Kada je u pitanju Partizan, kraj juna označiće i kraj ugovora za štopera Bojana Ostojića, kao i rezervnog golmana Nemanju Stevanovića, dok se mladi Strahinja Pavlović još zimus obavezao da se od juna preseli u Monako, posle realizacije transfera vrednog najmanje 10 miliona evra.
-
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke