Koreografija je spremna, šou može da počne!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.08.2015.
17:38
Izvor: Sportske.net

Scenografija koju je u Humsku poslala UEFA postavljena je početkom nedelje a nekoliko časova pre početka utakmice završeni su "radovi" na koreografiji koju su pripremili navijači Partizana.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Večerašnja revanš utakmica plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova okupiće oko 30.000 navijača na stadionu u Humskoj, a "Grobari" su se potrudili da ambijent bude na vrhunskom nivou.

Pored toga što će svoje miljenike bodriti do nove pobede uz pomoć "srca, ruku i glasa", navijači Partizana pripremili su koreografiju koja će biti istaknuta na početku utakmice.

Fotografija koja je tokom popodneva zabeležena na stadionu u Humskoj svedoči da su "Grobari" bili vredni tokom prepodneva i da su zastavice i ostali delovi koreografije postavljeni na svoja mesta.

Ne sumnjamo da će pristalice kluba iz Humske i večeras prirediti nezaboravnu atmosferu a na izabranicima Zorana Milinkovića je da iskoriste taj impuls i izbore se za pobedu koja bi donela plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Podsećamo da crno-beli "jure" gol zaostatka iz prve utakmice u Borisovu a početak revanš susreta zakazan je za 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke