Kraljevo - Zvezdin ''rudnik'' asova!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.10.2016.
09:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle odlične partije Dušana Anđelkovića u pobedi nad Čukaričkim (3:1), Crvena zvezda je napravila svojevrsni omaž fudbalerima iz Kraljeva koji su branili ili još uvek brane boje ovog kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, povratnik u Zvezdinu startnu postavu blistao je protiv ''Brđana'' i svojim asistencijama u samom finišu meča je dao ključni doprinos novom trijumfu ekipe Miodraga Božovića.

Manje je poznato da je Dušan Anđelković jedan od brojnih Kraljevčana koji su nastupali za Crenu zvezdu, a uz njega su u aktuelnom sastavu crveno-belih još dvojica igrača - kapiten Aleksandar Luković, inače i njegov kum, kao i mladi Uroš Račić, velika nada Crvene zvezde za budućnost.

U prošlosti, veliki broj igrača iz Kraljeva je nastupalo za Zvezdu.

U klubu je još uvek, ali na funkciji direktora Omladinske škole Dragan Mladenović, a od ostalih imena treba pomenuti braću Dudić, zatim Nenada Kovačevića, Dejana Lekića, Nenada Milašinovića, Darka Dunjića, Aleksandra Trišovića, Nebojšu Joksimovića, kao i Ljubišu Milojevića, člana zlatne generacije iz 1990/91.

Zvezda nas je na svom sajtu danas podsetila da je ovaj kraljevački niz asova započeo Oliver Vukićević, nekadašnji golman Crvene zvezde s početka 50-ih godina prošlog veka.
 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 20.10.2016
19:37

Краљево цело црвено и бело.