Krunić: "Protiv Radničkog utakmica sezone"

Autor: Beta Beta
utorak 02.12.2014.
23:30
Izvor: Beta

Strateg superligaša iz Jagodine Simo Krunić najavio je sutrašnji duel sa Radničkim iz Niša kao meč sezone za njegov tim.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da je predstojeća utakmica četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša utakmica sezone za taj klub.

"Sutra nas očekuje izuzetno teška utakmica u Nišu, vremenski uslovi nisu baš najbolji za igru, očekujemo da teren neće biti baš u najboljem stanju", kazao je Krunić.

Krunić je istakao da su utakmice u Kupu "nešto specifično" i da zato nema favorita u predstojećem meču, kao i da to koliko su bodova Jagodina i Radnički osvojili u prvenstvu ne može biti merilo za prognozu rezultata.

"Domaćin će dati sve od sebe, jako su motivisani i nama ništa ne preostaje drugo nego da uđemo čvrsto u ovu utakmicu, da pokušamo da damo svoj maksimum, da pokušamo da prođemo dalje", rekao je Krunić.

Prema njegovim rečima, Kup je Jagodini jako važan, jer je upravo to takmičenje poslednjih godina zaslužno za afirmaciju kluba.

"U poslednja dva finala Kupa smo učestvovali i zato je za sve nas ova utakmica - utakmica sezone", rekao je trener Jagodine.

Fudbaler Jagodine Vuk Mitošević kazao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica na terenu teškom za igru.

"Mi smo puni samopouzdanja, jer smo vezali pobedu kod kuće i pobedu na strani i verujem da ćemo uz jednu kvalitetnu partiju uspeti da se prilagodimo uslovima za igru i da ćemo uz što manje grešaka doći do onoga do onoga što nam je cilj u Kupu, a to je plasman u polufinale", kazao je Mitošević.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Jagodine i Radničkog igra se sutra u Nišu od 13.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke