Lalatović: "Kad možemo Udineze dobićemo i jedan Radnički"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.11.2014.
22:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović tvrdi da je ekipa spremna za gostovanje u Kragujevcu i da nema razloga da sumnja u sposobnost svojih igrača da protiv "fenjeraša" upišu pobedu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon razočaravajućeg remija sa Čukaričkim u okviru 12. kola Jelen Superlige, fudbaleri Crvene zvezde nakon reprezentativne pauze odlaze u goste poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli.

Pred duel sa Radničkim 1923 Nenad Lalatović nema kadrovskih problema i tvrdi da igrači marljivo treniraju kako bi spremni dočekali utakmicu na "Čika Dači".

"Treninzi protiču dobro, nemamo problema sa povredama i konačno sam dočekao da nam se priključe reprezentativci. Svi igrači su sada na okupu i što je jako bitno dobro smo trenirali i iza sebe ostavili dobru nedelju" kazao je Lalatović.

Tokom pauze u šampionatu crveno-beli su ugostili Udineze i slavili rezultatom 1:0 pa trener Lalatović ne vidi razlog da se ne slavi i u Kragujevcu.

"Moji igrači su pokazali da mogu da pobede Udineze a kad je tako onda sigurno mogu da pobede i jedan Radnički iz Kragujevca. Orni čekamo taj meč a ja se nadam pobedi i osvajanju nova tri boda" istakao je Lalatović.

Naredni rival Crvene zvezde nalazi se na poslednjoj poziciji na tabeli sa samo 6 osvojenih bodova i svega dva data gola!

"Odradili smo vrlo dobru analizu Radničkog, to je ekipa koju dobro poznajem i u kojoj sam igrao kada su iz druge ušli u prvu ligu. Dva dana pre utakmice otišli su u karantin što govori koliko ozbiljno doživljavaju duel sa nama" dodaje Lalatović.

Aktuelni šampion Srbije ima 4 boda zaostatka za Partizanom pa se pobeda u Kragujevcu doživljava kao obaveza jer bi novi kiks značio uvećanje deficita uoči odlaska na zimsku pauzu.

Utakmica u Kragujevcu na programu je u subotu sa početkom od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Friday, 21.11.2014
12:02

Radnički 1923 će igrati bez pola tima protv Zvezde zbog crvenih, parnih žutih i povreda, bilo bi pravo čudo da ih ne pobedite pogotovo ako vam sudi neki vaš budući član UO.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 21.11.2014
01:34

udineze vas je pustio nikad ne bi mogli pobedit takav tim da je tu jos bio toto di natale...nego je deki stankovic sredio pobedu da narod misli da je zvezda velik i jak klub

avatar
Friday, 21.11.2014
00:25

A Udineze, na stranu sto je dosao sa C timom i sto su samo gledali kako da zavrse trening i vrate se odakle su dosli, ubise se od igranja u evropi isto kao i vi i Radnicki :D e ovaj Lala je pravi Delija :D

avatar
zvezdabre
Friday, 21.11.2014
02:13

Da je dosao i za Znj timom za celu ligu su real,a naravno da nije bio taj tim,ali kad si ti pa rekao jednu istinu