​ Lalatović: "Meč protiv OFK Beograda će biti izuzetno težak"

Autor: Milovan Longinov
sreda 23.10.2024.
10:25
Izvor: Sportske.net

Lalatović protiv bivšeg kluba.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da će predstojeća utakmica Super lige Srbije protiv OFK Beograda biti izuzetno teška i da očekuje da će nivo igre biti na zavidnom nivou.

"Biće to izuzetno težak meč, ali ambicije Vojvodine su uvek iste na svakoj utakmici. Želimo pobedu i da počnemo da gradimo nepobedivost na našem terenu",
rekao je Lalatović.

Vojvodina u Novom Sadu dočekuje OFK Beograd u subotu u 20 časova, u 13. kolu Super lige Srbije.

"Čeka nas sigurno jedan sjajan meč, pravi derbi, vidim nagoveštaje dolaska velikog broja navijača oba tima i to je prava uvertira za utakmicu koja je zaista posebna i na nju se dugo čekalo", dodao je Lalatović.

Lalatović je za OFK Beograd rekao da je u pitanju sjajna ekipa koja nije slučajno na trećem mestu tabele.

On je istakao da želi da preokrene niz kod kuće, pošto je Vojvodina u prethodne dve utakmice kao domaćin zabeležila remi protiv Radničkog iz Niša i poraz od Novog Pazara, i dodao da je na utakmici protiv Jedinstva u Ubu, koja se završila rezultatom 1:1, njegova ekipa olako primila gol svojom greškom.

Pozvao je navijače da dođu na ovu i sve sledeće utakmice, da podrže igrače Vojvodine, koja je osma na tabeli sa osam bodova manje od OFK Beograda.

"Želja mi je pun "Karađorđe" na svakoj utakmici Vojvodine i istinski verujem da ćemo do dočekati. Momci dobro rade i treniraju, jesu naporni treninzi, ali samo tako možemo da vratimo Vojvodinu tamo gde joj je mesto, u vrh srpskog fudbala"
, naveo je trener Vojvodine.

Lalatović, koji je za vreme igračke karijere nosio dres OFK Beograda, za klupski sajt je naveo da ga za OFK Beograd vežu lepe uspomene ali da je njegova “najveća emocija” Vojvodina.

Vojvodina nastavlja praksu da utakmice u Novom Sadu imaju i humanitarni karater, pa će tako deo prihoda od ulaznica otići na račun Bojana Matavulja.

"FK Vojvodina poziva sve da zajedno pomognemo da se mladi Bojan oporavi posle teške saobraćajne nesreće. Osim kupovinom ulaznica, pomoć možete poslati slanjem SMS poruke sa tekstom 1455 na broj 3030 (cena sms poruke je 200 dinara)",
poručeno je iz ovog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke