Lalatović otkrio kako je motivisao igrače u poluvremenu

Autor: Beta Beta
utorak 30.04.2019.
22:17
Izvor: Beta

Drugi put u tekućoj sezoni Radnički je savladao Proleter u Novom Sadu posle preokreta u drugom poluvremenu, a trener Nišlija Nenad Lalatvović objasnio je kako je motivisao svoje izabranike.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je posle današnje pobede svog tima nad Proleterom da je srećan što je njegova ekipa uspela da nadoknadi gol zaostatka i upiše pobedu, te tako pokaže kako se "bori za klub".

"Odigrali smo izuzetno težak meč po još težem terenu i jako mi je drago što smo pobedili. Proleter je odlična ekipa i nije slučajno ušla u plej-of. Sve čestitke mojim igračima, koji su još jednom pokazali kako treba da se bori za ovaj klub", rekao je Lalatović.

Radnički je danas posle preokreta pobedio Proleter sa 3:2 u premijernoj utakmici 34. kola Super lige Srbije.

"Nismo dobro otvorili meč, bili smo loši u prvom poluvremenu, Proleter je bio bolji i zasluženo je poveo. Na pauzi sam rekao mojim igračima da se opuste, da igraju rasterećenije i da pokažu zašto su drugi na tabeli. Oni su u nastavku susreta pokazali reakciju, pa smo sa dva gola Haskića preokrenuli rezultat", rekao je trener Nišlija.

"Potom smo napravili kiks kod gola Čolića, iako smo uvežbavali te situacije kod prekida, ali smo i pored toga nastavili da igramo dobro, da stvaramo šanse, pa smo nagrađeni sa sva tri boda. Sve čestitke mojim igračima, koji su još jednom pokazali kako treba da se bori za ovaj klub", dodao je on.

Trener Proletera Dragan Radojičić rekao je da žali što njegova ekipa nije uspela da izbegne poraz,  obzirom na to da su njegovi igrači "uradili puno dobrih stvari".

"Čestitam Radničkom na pobedi. Dozvolili smo da nam njihov najbolji igrač postigne tri gola, a pripremali smo se za njega i u takvoj situaciji i nismo mogli bolje da prođemo. Smatram da smo tokom većeg dela susreta igrali dobro, postigli smo dva gola, stvarali šanse, ali nismo imali sreće, tako da nemam puno toga da zamerim mojoj ekipi. Iako je igrao bez nekoliko bitnih igrača, Radnički je još jednom pokazao da je kvalitetna ekipa i da nije slučajno na ovoj poziciji"; rekao je Radojičić.

Proleter u sledećem kolu gostuje Čukaričkom, dok će Radnički iz Niša ugostiti Vojvodinu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaDzoni80
Wednesday, 01.05.2019
02:59

27 puta im je ponovio na poluvremenu... e koliko je ko imao pre pocetka to je pitanje.... vezano sa X u proslom kolu eto vec lepa motivacija!!!zar ne??? Ali ko sme da digne glas!!!