Lalatović progovorio o pojačanju, biće kao Sadik ili Boaći?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.02.2021.
23:18
Izvor: Sportske.net

Čeka se realizacija...

Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina
Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina

Povezane vesti

Vojvodina je ove zime angažovala samo Veljka Simića iz Crvene zvezde, a trener Nenad Lalatović želi i pojačanje u špicu napada, i to iz inostranstva.

Pisali smo već da mu je za oko zapao reprezentativac Zambije Emanuel Čabula, da su pregovori u toku, ali da saradnja još uvek nije ozvaničena.

Na današnjoj konferenciji za medije uoči duela sa TSC-om, Lalatović je progovorio i na tu temu i potvrdio da je Čabula njegova velika želja. Takođe, izneo je i svoja očekivanja od budućeg napadača Vojvodine, uporedivši ga sa Sadikom ili Boaćijem.

''Imamo Čabulu kojeg želimo da dovedemo. Pogledao sam ga sa Kosanovićem i zadovoljan sam. On je gol-igrač. Pokretljiv, napada loptu, ima brzinu i to nam je potrebno.

Uklapa se u ono što želim. Golgeter. Špic mora da pravi razliku, posebno ako je stranac. Mora u našoj ligi da da minimum 15-20 golova. Kao što je Partizan imao Sadika, a Zvezda Boaćija.

Smatram da Vojvodina mora da ima barem dva-tri stranca kako bi mogla da se umeša u trku za titulu, da odbrani trofej u Kupu i nađe se u Evropi'', poručio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke