Lalatović u čudu zbog Kolubare!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 26.04.2022.
21:37
Izvor: Sportske.net

Svako svakoga može da dobije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Laltović dao je danas pred utakmicu svoje ekipe protiv Mladosti iz Lučana zanimljivu izjavu povodom poraza Kolubare od Novog Pazara u trećem kolu plej-auta Super lige Srbije.

"Mi želimo da ostanemo u tom priključku, da ne ispadnemo iz lige. Ima posle ove utakmcie još četiti do kraja i biće teško. Kao što vidite, danas svako svakog može da pobedi, danas jedna Kolubara gubi već posle 20 minuta od Pazara 0:3, tako da, jednostavno, neke stvari su tako malo nejasne. Ali i da svako svakog može da pobedi. Pazaru naravno, od sveg srca želim da ostanu u ligi, jer oni to apsolutno zaslužuju, kako klub, tako i njihovi navijači, a Kolubara, šta se danas dešava sa Kolubarom, to ne mogu da shvatim", rekao je Lalatović.

Nije danas loše prošao ni Lalatovićev Radnički. Kragujevčani su uzeli bod na teškom gostovanju protiv Mladosti iz Lučana.

Posle 33 odigrana kola Radnički i Novi Pazar su izjednačeni na 13. mestu Super lige Srbije sa po 32 poena i nalaze se na mestima koje vode u baraž za opstanak u elitnom društvu domaćeg fudbala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke