''Lale'' očekuju pun stadion i - novu pobedu nad Partizanom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.11.2016.
12:01
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Zagreva se atmosfera u Novom Sadu pred gostovanje Partizana u derbiju 18. kola Superlige.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine imaju odličnu priliku da u duelu protiv direktnog rivala možda već u sredu ''overe'' drugo mesto na tabeli. Za to će im biti potrebna nova pobeda nad ekipom Partizana koju su u uvodnom delu sezone već savladali rezultatom 3:1 u Humskoj.

Samopouzdanje Novosađanima podigla je i pobeda u prošlom kolu na gostovanju ekipi Bačke, a junak tog trijumfa bio je 25-godišnji napadač ''Lala'' Nikola Ašćerić koji je u finišu meča na najbolji način iskoristio asistenciju Paločevića i doneo nova tri boda svom timu.

Kada je u pitanju predstojeći meč sa Partizanom, Ašćerić veruje da će taj duel opravdati epitet derbija kola, ali i da će Vojvodina ponovo izaći kao pobednik.

''Bez sumnje nas očekuje jedan pravi derbi. Očekujem pun stadion i da naši navijači ponovo budu uz nas u velikom broju i pomognu nam da dođemo do pobede, što nam je svakako cilj u ovom meču'', rekao je Ašćerić.

Inače, Vojvodina je objavila i kraću video najavu derbija, u kojoj pojedini prvotimci, kao i trener Nenad Lalatović pozivaju navijače da ih u sredu od 18 časova maksimalno podrže i ispune tribine ''Karađorđa''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 28.11.2016
14:57
avatar
Soro
Monday, 28.11.2016
13:29

Ma dobijamo ove 0:2 , Leo x 2, za dobrodoslicu novom tenku Tawambi:nhttps://www.youtube.com/watch?v=FYeGPOmM2Cs&t=134s