Lazović: "Po šansama smo zaslužili pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.07.2014.
22:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strelac gola kojim je Zvezda stigla do remija na gostovanju Mehelenu izjavio je da su crveno-beli po stvorenim prilikama zaslužili da trijumfuju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije remizirao je večeras sa Mehelenom u četvrtoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za novu sezonu.

Momak koji je uoči današnje utakmice najavio da će Zvezda pokušati da pobedi postigao je izjednačujući pogodak a posle meča je kazao da su crveno-beli po broju stvorenih prilika zaslužili da slave.

"Možda je dosadno što stalno ponavljamo, ali vrlo je važno da javnost zna da smo mi u sred priprema i da je umor veliki. To se naravno vidi na terenu, ali opet smo kao i protiv Genka imali veliku želju da ne izgubimo i da odigramo što bolje. To smo i učinili, iako smo po šansama zaslužili i pobedu" rekao je posle utakmice Darko Lazović.

Crveno-beli se nakon kratke turneje u Belgiji nastavljaju sa pripremama za novu sezonu a Lazović ne sumnja da će ekipa do početka sezone biti spremna da se publici predstavi u najboljem svetlu.

"Zaista je najvažnije, nije fraza, da dobro treniramo i da ispunjavamo sve zadatke stručnog štaba, jer ćemo tako doći do odlične fizičke spreme za šampionat. Koriste nam ove utakmice u Belgiji jer se radi o kvalitetnim timovima. Verujem da ćemo 9. avgusta protiv Radničkog na 'Marakani' biti onakvi kakvima nas navijači očekuju" zaključio je Lazović.

Crvena zvezda do sada je odigrala četiri kontrolne utakmice u dosadašnjem toku priprema i interesantno je da crveno-beli nemaju nijedan poraz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke