Likuju u Manisi - "Milijaš će biti naša zvezda"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.08.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde možda se i dalje nadaju da će kapiten Nenad Milijaš ostati u ekipi ali vesti koje stižu iz Turske govore da u Manisi već likuju jer su dobili sjajnog igrača i buduću zvezdu tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tokom nedelje na izmaku predsednik FK Manisa potvrdio je da će se Nenad Milijaš priključiti ekipi do kraja meseca, odnosno nakon što odigra duele sa Jagodinom i Vojvodinom u dresu Crvene zvezde.

Nakon što je u prva dva susreta domaćeg šampionata postigao tri gola i upisao asistenciju Nenad Milijaš razgalio je sve navijače kluba iz Ljutice Bogdana ali i čelnike Manise koji su likovali posle sinoćne utakmice sa Jagodinom.

"Ispoštovali smo dogovor da Milijaš igra za Zvezdu u prva tri kola posle čega će nam se priključiti. Dobili smo zaista posebnog fudbalera i drago nam je što je njegova budućnost u Manisi. Imam osećaj da će Milijaš u narednoj sezoni biti zvezda Manise i jedan od najboljih igrača lige" rekao je direktor turskog kluba Tahir Karapinar.

Turski mediji pišu da su predstavnici Manise sinoć definitivno obavili posao oko angažovanja Nenada Milijaša jer su menadžeri srpskog fudbalera stavili potpis na papire koji su doneseni u Beograd.

Ukoliko sve bude išlo po planu koji je ranije utanačen, Nenad Milijaš priključiće se svom novom klubu 24. avgusta, nakon duela Vojvodine i Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke