LSL - Rad i Zlatibor iznenadili, i Napredak do boda, samo Spartak pobedio

Autor: Darko Mitrović
petak 12.02.2021.
16:32
Izvor: Sportske.net

Odigrane prve četiri utakmice 21. kola Linglong Superlige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle poraza od Partizana u Humskoj, Napredak je danas na svom terenu dočekao ekipu Javor Matisa, u meču koji je završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Poveli su gosti u 11. minutu autogolom Ostojića, a bod Kruševljanima doneo je u 77. mladi Matija Bačanin, fudbaler koji je na pozajmici iz Crvene zvezde.

Iznenađenje je napravio Rad, koji je osvojio veliki bod na gostovanju ekipi TSC-a, čak je ''Građevinarima'' u finišu i poništen jedan gol, ostalo je 0:0.

Remi i u Novom Sadu, gde je Proleter odmerio snage protiv ekipe Zlatibora. Meč je završen rezultatom 2:2, a gosti su poslednjih pola sata igrali bez isključenog Krstića.

Sva četiri gola su postignuta u prvom poluvremenu. Proleter je poveo već u četvrtom minutu golom Kovačevića, izjednačio je Vukić pet minuta kasnije, a Živojinović je u 32. minutu vratio prednost domaćima. Ipak, u finišu prvog poluvremena, Vasilije Janjić je pogodio za 2:2, a isti igrač je i u poslednjim trenucima utakmice imao stopostotnu šansu za potpuni preokret. Bio je oči u oči sa golmanom domaćih, potpuno sam, ali je loptu poslao pored leve stative gola domaćeg tima.

Jedina utakmica koja nije završena podelom bodova je ona u Subotici, gde je Spartak savladao OFK Bačku sa 1:0, golom Furtule u 40. minutu.

Linglong Superliga, 21. kolo

Napredak - Javor Matis 1:1
Proleter - Zlatibor 2:2
Spartak - OFK Bačka 1:0
TSC - Rad 0:0
16:30h Partizan - Novi Pazar
18:30h Čukarički - Vojvodina

TABELE

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke