Luka Jović ne prestaje da šokira?!

Autor: Darko Mitrović
petak 23.10.2020.
12:47
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Još jedna šokantna informacija vezana za ime našeg reprezentativca.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Tokom prvog talasa pandemije koronavirusa, Luka Jović je dospeo u centar pažnje javnosti i u Srbiji i u Španiji zbog optužbe za kršenje mera samoizolacije po dolasku iz Madrida u našu zemlju.

Ta tema je kasnije pala u drugi plan, delovalo je da je to sve prošlost za napadača Real Madrida, ali sada se ispostavilo da je Jović u još većem problemu zbog svega što se tada dešavalo.

Naime, ''Tanjug'' je preneo da je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo sudu optužni predlog protiv Luke Jovića, kojim ga tereti zbog kršenja samoizolacije u Srbiji u martu ove godine. S tim u vezi, Tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu Jovića oglasi krivim i osudi ga na kaznu od šest meseci zatvora!

Ali, nastavak cele priče je najšokantniji:

''Pre podnošenja optužnog predloga, tužilaštvo ukazuje da je Joviću predočena mogućnost odlaganja krivičnog gonjenja - tako što bi uplatio 5.000.000 dinara u humanitarne svrhe, sa čime se on nije saglasio.

Kako tužilaštvo nije bilo saglasno da iznos koji bi okrivljeni Jović uplatio u humanitarne svrhe bude manji od 3.500.000 dinara, imajući u vidu činjenicu da je krivična prijava protiv njega podneta redovnim putem, odnosno da prema okrivljenom nije određeno zadržavanje niti je predložen pritvor, njegovo imovno stanje i zaradu, te da je okrivljeni javna ličnost, to do primene ovog instituta nije došlo'',
navodi se u saopštenju.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
micky13
Monday, 26.10.2020
00:29

Podržavao sam ovog momka i nije mi jasno šta se s njim dešava??
Nije mogao zaboraviti da igra fudbal i da daje golove,a to je kod njega upravo slučaj.Niti išta daje u Realu a još manje (ako postoji manje ) u reprezentaciji.Ako se ne sredi u glavi bojim se da će biti brzo zaboravljen bez obzira na godine.Tu me podsjeća na Pericu Ognjenovića koji je otišao u Real i izgubio se i nestao po koje kakvim lijevim klubovima i ligama???

avatar
Limenka
Friday, 23.10.2020
15:31

I ne treba da plati, na stranu sto je covek na fudbalskoj stranputici, ovo je klasicno reketiranje. Jel ima jos nekoga da su kaznili osim Jovica?

avatar
Sale1389
Friday, 23.10.2020
13:53

Seoski igrač kojem se posrećilo da uspije brzo u karijeri ali će zbog "dubine" svog mozga i razmišljanja još brže propasti. Za 2 godine ako bude igrao u Belgijskoj ligi(nije da je nešto umanjujem od na primjer Nizozemske) biće premija. Žal što ne sluša nekog pametnog i da radi kako mu se kaže. Ovakva prilika se pruža jednom ili ni jednom u životu. Žal, opet kažem,nemam ništa protiv njega ali postupcima samo sebi čini loše, nikome drugom.

avatar
ddr16
Friday, 23.10.2020
14:42

lik igra u real madridu,ti pises kao da je u metalurgu :)
stoji da mu se kockice ne slazu bas najbolje u zadnje dve god,ali to je real madrid u svakom slucaju,nije bas cesta pojava da dodje igrac tamo i da ekspresno postane udarna igla,posebno ne neko od mladjih igraca. imace jos ovu sezonu da pokusa da se dokaze,cak i ako ne uspe otici ce u neki klub od top5 liga,i posle ocajne prosle sezone trazili su ga milan,inter,juventus...
moze da se desi da da 2,3 gola i da mu se okrene sve na njegovu vodenicu,ima vremena za njega

avatar
Dorotej
Friday, 23.10.2020
15:41

Da se okrene "na njegovu vodenicu" mora početi da trči, da grize. Ja sam ga stalno podržavao na portalima (premda je to nebitno), ali posle Mađarske i Cadiza sam shvatio da je on u teškoj mentalnoj krizi. Nije sposoban da se bori sa pritiskom koji su mu naložili na leđa.

avatar
Dorotej
Friday, 23.10.2020
13:38

Šta se dešava sa ovim mladim čovekom, to više niko ne zna? Izgleda da je u teškoj depresiji, koja nije tako očigledna kao kod Iličića iz Atalante. Na terenu deluje bezvoljno, bez energije, trčkara ne da bi se oznojio. Više ni loptu ne zna da primi kako treba, niti da je ubode glavom (čisti zicer protiv Cadiza je upropastio sa ramenom, glava mu bila "premala" da pogodi loptu!?). Jović bi trebao pomoć psihologa. Iz dana u dan postaje novi "Lazar Marković" našeg fudbala.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 23.10.2020
14:35

Sad ga pretera sa poredjenjem. Ako pričamo o top fudbalu, Lazar sem brzine nema ništa, a za poziciju koju igra, najbitnije faktore ne poseduje, plus završnica mu je upitna (dokaz derbi). Dok Jovic poseduje kvalitet, to nije upitno, druge stvari su kod njega problem.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 24.10.2020
01:50

Lazar moze da igra dobro ako mu se nadje uloga u klubu gde bi se njegove mane sakrile.
Ako stavis Lazara ovako i pogledas: dribling mu je upitan, pas takodje, pregled igre isto je slab, zavrsnica znamo svi kakva je, centar sut,... jedino poseduje brzinu i to je slabo za ozbiljan fudbal.

avatar
Dorotej
Friday, 23.10.2020
15:38

Ne bih se tu složio. Pre transfera u Liverpool je Lazar igrao tako dobro da sam samo zbog njega gledao utakmice Benfike. Navijam za sve naše fudbalere bez obzira iz kog kluba dolaze. Ubeđen sam bio da je rođena nova zvezda evropskog fudbala. Šta se njemu dogodilo u Engleskoj, nikada mi neće biti jasno. Načisto se izgubio. Vratili su ga u Portugal da obnovi formu pa je bilo strašno za gledanje, publika mu se bukvalno smejala kakve je greške pravio (gledao sam prenos kada se to dogodilo). Ovo sada u Partizanu je očajno. Mogao je da reši derbi za vas pa se spetljao kao početnik.