Marijana leči Kolarova?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.11.2014.
21:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Izgleda da se zamenik kapitena ovih dana podrvrgava tretmanima čuvene Marijane Kovačević, koja bi mogla da ga osposobi za predstojeći meč protiv Danske u Humskoj.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kao što je poznato, Aleksandar Kolarov je doputovao povređen u Beograd na pripreme našeg nacionalnog tima za kvalifikacioni meč sa Danskom.

Ta utakmica se igra u petak, a s obzirom da je Kolarov, za razliku od Baste, ostao u Beogradu, očigledno je da i on i selektor Advokat veruju da je moguć oporavak u narednih nekoliko dana.

A kako večeras prenose ''Novosti'', Kolarov se uzda u ''čudotvorne'' terapije nadaleko poznate doktorke Marijane Kovačević, koja već godinama leči poznate sportiste svojim tretmanima placentom.

U tako kratkom vremenskom roku do utakmice sa Dancima jedino bi i mogao da se očekuje adekvatan rezultat od Kovačevićeve, koja je u prošlosti imala uspeha u sličnim slučajevima kod povreda mišića.

Nadajmo se da će se to pokazati i kod Kolarova...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
33333333333333331993
Wednesday, 12.11.2014
00:41

Hahaha pa ova Leci sve zvezde I oporave se za Dan dva ..... Mislim da znam ocekujes stvar mogobi i ja otici kod Nije za Jordan happy ending

avatar
Tuesday, 11.11.2014
22:43

Bolje da ne igra.