Mihailo Ivanović se seli u London, Vojvodini 3.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.08.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Tinejdžer koji se našao na širem spisku reprezentacije Srbije promeniće sredinu do kraja prelaznog roka.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Višemilionski izlazni transferi članova Super lige Srbije koji nisu Crvena zvezda i Partizan više nisu retka pojava, pa je tako posle saznanja Sportskih o odlasku fudbalera Radničkog iz Kragujevca Milana Aleksića u Englesku stigla još jedna najava prilično značajnog transfera u Srbiji.

Sport klub preneo je informaciju da će napadač Vojvodine Mihailo Ivanović (19) napustiti klub i pojačati redove engleskog drugoligaša Milvola.

Isti izvor navodi da će član Čempionšipa za 19-godišnjeg Ivanovića isplatiti 3.000.000 evra kroz nekoliko rata, dok će fudbaler odmah biti priključen prvog timu.

Ukoliko mladi napadač napusti Vojvodinu do kraja prelaznog roka, to neće biti prvi put jer se pre dva leta već oprobao u Sampdoriji u čijem je mladom timu proveo sezonu 2022-2023 kao pozajmljen igrač.

Usledio je povratak u matičnu Vojvodinu koji je očigledno bio dobar potez uzevši u obzir da je postigao devet golova na 38 nastupa u svim takmičenjima, što ga je i dovelo do šireg spiska selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića.

Od početka aktuelne sezone nije bio naročito efikasan, postigao je samo jedan gol na devet nastupa, ali to nije obeshrabrilo klub iz Londona da potpiše ugovor sa mladim reprezentativcem Srbije.

Milvol posle tri utakmice u Čempionšipu ima samo jedan osvojen bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke