Miloje kombinovao, Zvezda bez većih problema do pobede protiv Mladosti!

Autor: Nikola Miloradović
petak 09.08.2019.
22:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u četvrtom kolu Linglong Superlige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Promešao je Milojević karte, ali pobeda nije dolazila u pitanje, fudbaleri srpskog šampiona savladali su na stadionu "Rajko Mitić" protiv Mladosti iz Lučana sa 2:0 (2:0).

Poveli su već u četvrtom minutu, strelac je bio Miloš Vulić.

Vezista je majstorski izveo slobodan udarac i matirao golmana Rosića za 1:0.

Nije bilo previše prilika u nastavku, Zvezda je pretila preko Petrovića i Gajića, da bi u prvom minutu nadoknade Jevtović lepim golom duplirao prednost domaćeg sastava.

Nešto bolja igra Mladosti u nastavku, Sekulić je bio u dobroj prilici, ali je Borjan sjajno intervenisao.

Sredinom drugog dela igre, priliku da debituje u dresu Crvene zvezde dobio je Portugalac Tomane, koji zbog povrede nije igrao od kako je došao u klub.

Samo par minuta kasnije, Mladost dolazi do gola preko Pavlovića, ali je fudbaler gostiju bio u ofsajd poziciji, ispravna odluka sudija.

Imao je u 36. minutu nastavka lepu priliku Simić, ali je Rosić uspeo da odbrani, lopta je potom zakačila i prečku i odbila se u korner.

Imao je do kraja šansu i Gajić, videli smo i mladog Krstovića u igri, imao je solidnu šansu u finišu, ali promene rezultata nije bilo, nova pobeda Crvene zvezde i dobra uvertira za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena (utorak, 20h).

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real Only
Saturday, 10.08.2019
14:12

Miloje kombinuje evo trecu sezonu za redom i bas ga briga! Moze mu se u ovoj ligi, tacno zna koga ce da pobedi pa moze i sa klincima! U vreme Partizanove dominacije nije bilo takvih stvari, morao si sine da igras sa najjacim sastavom svaku utakmicu, bez obzira da li igras Evropu ili ne!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 10.08.2019
10:24

Prazna Marakana - tempo veterana! Nakon što je Neško Milovanović razbio zvezdu u revanšu 1/2 finala kupa gde je Mladost mogla da joj da 10 golova počastvovan je mestom selektora U21 Srbija, a mladi golman Rosić dobio pohvale od Supermiloja i mesto u U21 Srbija pa je odmah u sledećem tj. ovom meču pokazao zahvalnost kod gola Vulića. Kod drugog gola odbrambeni igrač je bio kao znak za skretanje Jevtoviću gde da ide, a prilikom pasa ka Jevtoviću niko oko njega na 15m. Igračima Mladosti je prosto bilo neprijatno kada su prekidali napade zvezde tj. kada je zvezda grešila, pa su brže bolje vraćali lopte u nogama igračima zvezde. I u jednoj takvoj utakmici, bez pravog duela gde Mladost ne želi, a zvezda ne može više (jer se Babić sam povredio kada je prvi put uklizao, Pankov kada je izneo loptu, Petrović kada je napravio prvi faul nad Surakom i Jevtovića su hvatali grčevi) sudija Dragan Čolović mora da na 1:0 za svaki slučaj izmisli prekršaj kada Šatara u skoku pogađa prečku, koji ni Arena nije videla pošto nije bilo ponovljenog snimka kada kao i uvek kada nemaju opravdanje za spornu situaciju u korist zvezda, zatim da svira prekršaj Vuliću na 25m od zvezdinog gola jer igrač Mladosti vrši presing bez kontakta, da ne vidi ni on, a ni komentator Arene koji je vrištao protiv Kopenhagena da Boaći đonom umalo nije slomio fibulu igraču Mladosti, da Simićevo hvatanje za noge igrača Mladosti u kontri takođe nije žut. Dajte zvezdi blanko protokole neka sama upiše rezultate, učesnike utakmice i broj gledalaca da ne gledamo više ovo jer ni oni sa "preko 6000 sezonskih karata" ne žele više da gledaju to što rade u srpskom fudbalu pa ih je jedva 1000-2000 protiv Javora, Radničkog, Mladosti...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 10.08.2019
14:30

Ajde sad reci sve ovo a da ne places ? :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
16:22

Ah, ha, ah, ha, kakve frsutracije, kakva mrznja, ljubomora i zavist prema Zvezdi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
00:48

I sa kombinovanim timom mozemo lagano da se prosetamo do titule.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 09.08.2019
23:24

Igračima Mladosti prosto neprijatno što moraju da stoje protiv zvezde, a ona ne može. Ne znam kakav dogovor imate sa menadžerima i igračima, možda i moraš da ih razigravaš, ali možeš samo zato što igrate preko 30 ovakvih utakmica u prvenstvu. Ovo ne zanima više ni navijače zvezde sa sezonskim kartama jer ste prodali preko 6 000 sezonskih, a na tribini 1000-2000 ljudi. Igrate šetajući po terenu jer vam se tako može, čim se utakmicu ubaci malo neizvesnosti odmah se povređujete: Babić uklizao bez duela - povredio se, Pankov izneo loptu bez duela - povredio se, Petrovića se povredio čim je ušao u prvi duel na utakmici tj. kada je faulirao Suraku, Jevtovića grčevi hvataju, a tempo utakmice za veterane od preko 50 godina. 60 000 000 € je budžet zvezde, a ona mora ovako, 58 500 000 € je zvezda potrošila na ovo što vidimo. Čim odigrate takmičarsku utakmicu sa stranim sudijom odmah plačete, Marin plače u Suduvi, plače sad protiv Kopenhagena, ali zato danas s Draganom Čolovićem banja. Naravno za svaki slučaj na 1:0 za zvezdu izmisli prekršaj kada Mladost pogodi prečku jer možda bude gol, izmisli prekršaj čim igrač Mladosti pokuša da oduzme loptu Vuliću na 25 m od zvezdinog gola i tako sve do 2:0, a posle se lakše diše jer je svima u sećanju i dalje Voždovac i onaj neplanirani gubitak upisane titule za Terzin rođendan.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
16:24

Tvoji komentari govore koliko je bolno kad navijas za partizan, a svoj zivot posvetis trolovanju i sirenju mrznje na vestima o Zvezdi.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 09.08.2019
22:57

Sramotno sudjenje. Milos Vulic posle starta pada, umesto da dobije crveni karton, daje mu se slobodnjak i on daje gol...Sram ga bilo, kako sme gol da da. Nije dosudjenjo 35 faulova za ekipu Mladosti, igraci Zvezde su bili 43 puta u ofsajdu a on nije dosudjen, igracima Mladosti nije dosudjeno 32 auta i ponisteno im je 6 regularnih golova svih 11 igraca Zvezde je zasluzilo crvene kartone. Skup masona koji se desavao u vreme utakmice je uticao na igrace Mladosti. Vetar je u oba poluvemena duvao u suprotnom smeru od kog Mladost napada. Cudo jedno. :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
00:47

Ah, ha, ah,, nha, ah, ha, stvarno duhovito.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 10.08.2019
03:26

Dzabe ovakav sarkastican komentar, kad ce za vek navekova ostati upamceno iscudjavanje Gobeljica posle crvenog kartona na utakmici protiv Suduve, koji je dobio posle starta gde je polomio igracu nogu,
Cist dokaz da ne znate osnova fudbalska pravila.