Miloje se ne slaže da se ''lakše diše'', Lalatović se dotakao i sudijskog kriterijuma

Autor: Beta Beta
subota 13.04.2019.
21:23
Izvor: Beta

Saglasni su, ipak, da je Zvezdina pobeda zaslužena.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa protiv Radničkog osvojila tri od ukupno 21 bod u plej-ofu i da ima još da se igra do kraja.

"Ne bih rekao da se sada lakše diše. Igrali smo dobru utakmicu. Osvojili smo tri boda, još 18 je u opticaju i idemo dalje", rekao je Milojević za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda je pobedila Radnički sa 3:0 i šest kola pre kraja vodi na tabeli Super lige sa 45 bodova, sedam više u odnosu na niški tim.

"Čestitao bih igračima Crvene zvezde i Radničkog, koji je veoma dobra, iskusna ekipa, koja je u svim segmentima dosta dobra", kazao je Milojević.

Trener Radničkog Nenad Lalatović čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"Zvezda je prvo poluvreme igrala veoma dobro, drugo pogotovo. Posle dva penala... Ako je sudija imao isti kriterijum, mogao prvo za nas da svira, ali ne bih o suđenju. Teško je vratiti se u igru protiv Zvezde i čestitam joj na zasluženoj pobedi"
, rekao je Lalatović.

Zvezda i Radnički će početkom naredne nedelje igrati prve utakmice polufinala Kupa Srbije, protiv Mladosti, odnosno Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.04.2019
16:42

Sta nekima vredi sto navijaju za drugi klub kad su svoje zivote posvetili nasoj Zvezdi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.04.2019
16:42

Na Marakani lakse se dise nova titula mirise.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 14.04.2019
15:33

Dva velika Gospodina i dva najbolja srpska trenera.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 13.04.2019
23:18

Mogao je sudija da dosudi prvo penal za Radnički da povede pa da se zabunkeriše, ali ne bih o suđenju, a zvezda je odlično odigrala prvo, a još bolje drugo poluvreme pa ahahahahahahahahahaha

avatar
Realan_PFC
Saturday, 13.04.2019
22:57

ali kako lalatovic "nece da komentaris sudjenje" kad se igra protiv zvezde, da je dosudjen penal titula u igri, on opusten ............ sumnjiva situacija protiv bilo joe druge ekipe odma skace u oci, psuje sve redom ........... pa protiv partizana skace za pogresno dosudjen aut ........... a dans, nedosudjen penal za radnicki, ma opusteno, bas ga briga

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 13.04.2019
22:50

Tako je, ni slucajno nesto vise o sudjenju. Jeste da nikad blizi nisu bili tituli, ali, who cares?

avatar
Kolee
Saturday, 13.04.2019
21:53

Treca prijateljska ova dva kluba ove sezone

avatar
babaroga
Sunday, 14.04.2019
11:59

Kad vi pricate nekom o prijateljskim... Sta ste ono igrali kad se Dzombi naprasno razboli ceo tim sa rezervama pa izvede juniorski tim protiv vas? A kroz 4 dana sa Zvezdom isto tako naprasno svi ozdravili? Ili sta je to kad N. Pazar dodje sa 10 igraca da igra sa vama u Bg? Smederevo, Borac, Metalac svi sa drugim timovima pojacanim sa 3-4 omladinca, a predsednici im u vasim upravnim telima. Ajd da cujemo kako se to zvalo?