Milojević čestitao predstavnicima Srbije u Evropi i otkrio kada se vraća Ivanić!

Autor: Lazar Nikolić
petak 26.07.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Trener crveno-belih govorio pred utakmicu protiv Mladosti iz Lučana.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20 časova na "Marakani" igraju utakmicu drugog kola Super lige Srbije protiv lučanske Mladosti. 

Tim povodom izjavu za medije dao je trener crveno-belih Vladan Milojević.

"Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro “drži” prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem ", započeo je on.

Zvezda na premijeri protiv Jedinstva sa Uba nije primila pogodak, ali to za Milojevića nije prioritet, već da ekipa nastavi da pobeđuje i napreduje.

"Ne gledamo u tom pravcu. Trudićemo se da pružimo naš maksimum i poboljšamo segmente igre na kojima radimo", ističe Zvezdin strateg.

Uveren je da će i ovoga puta šampion imati veliku podršku sa tribina.

"Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se ne bojim”, jasan je Milojević.

U prošloj utakmici strelci za crveno-bele bili su Šerif Endiaje i rezervista Bruno Duarte, Milojević ne isključuje mogućnost da obojica napadača od starta budu na trenu protiv Mladosti.

"Posle današnjeg treninga ćemo videti za koji ćemo se sastav opredeliti", kratko je prokomentarisao on.

Govorio je Milojević i o zdravstvenom biltenu crveno-belih, te istakao da se Mirko Ivanić uskoro vraća na teren.

"Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe", otkrio je MIlojević, koji je na kraju pohvalio predstavnike Srbije u evropskim takmičenjima.

"Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke