Milojević je na OVO upozoravao pre meča

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.08.2018.
22:45
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde u prvoj izjavi nakon meča podsetio na svoje reči sa konferencije za medije održane u ponedeljak.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Šampion Srbije nije uspeo da stekne prednost u duelu sa Spartakom iz Trnave, tako da će narednog utorka na gostujućem terenu morati barem da postigne gol kako bi imao čemu da se nada.

Slovaci su u Beogradu izborili remi uz postignut gol, a Vladan Milojević je odmah po završetku meča za Radio televiziju Srbije podsetio na šta je upozoravao pre samog meča.

"Rekao sam i pre utakmice, to je stil igre na koji mi nismo navikli da igramo u Srbiji, to je evidentno. Igraju brzo u tranziciji, prave lake faulove, stoje blizu i moji igrači jednostavno nisu uspeli da odgovore", objasnio je Milojević.

Zvezda je povela golom El Fardu Bena iz penala ali je odmah zatim primila gol i to je u mnogome odredilo dalji tok meča.

"Mislim da smo prvo poluvreme izgubili zbog toga. Mislim da je drugo poluvreme bilo bolje ali okej, završeno je prvo poluvreme, idemo u Trnavu da se borimo kao i do sada", dodao je Zvezdin trener.

Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Spartaka i Crvene zvezde igra se narednog utorka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Tuesday, 07.08.2018
23:51

Jesi Miloje upozoravao ali to radia pred svaku utakmicu to je ista prica imaju dobre brze igrace dobro takticki stoje itd ovi su jaki u skok igri a tebi glavni napadac ben 160cm visok pavkov ni na klupi stoiljkovic polu igrac on je zalutao na teren...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 07.08.2018
22:51

U pravu je, u Srbiji vam se sve ekipe otvaraju od početka utakmice tako da ne igraju one već vi igrate u tranziciji i ugrožavate ih iz kontranapada, ne prave gotovo nikakve faulove jer stoje predaleko za bilo kakav kontakt tako da vam je prolaz obezbeđen do gola. Slažem se u potpunosti s Milojevićem da Spartak Trnava nije ni Dinamo Vranje, ni Radnički Niš, niti jedan od preostalih vaših satelita.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 07.08.2018
23:25

Ubroj tu i Partizan, samo sto sad po pravilniku od prosle godine morate da imate nepostojeci penal na mecu, pa uvek moramo da vam damo bar po 2 komada da bi vas dobili. Al ove sezone cete nam samo za gol razliku sluziti!

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Tuesday, 07.08.2018
23:29

Sto se vi sklonite?sto nema kontranapada?tranzicije?smesan si