Milojević: "Ne mogu da budem zadovoljan remijem, ali je on realan"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 27.08.2017.
21:55
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde želi da njegova ekipa uvek pobeđuje, pa i u derbiju. Ali, nije imao mnogo šta da zameri svojim igračima posle 0:0.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ne može da bude zadovoljan remijem u "večitom" derbiju, ali da je takav ishod realan.

"Ne mogu da kažem da smo zadovoljni nerešenim rezultatom. Hteli smo da pobedimo, išli smo na pobedu. To je ličilo na nešto u prvom poluvremenu, a u drugom se video umor igrača. Da kažemo da je realno da bude nerešeno, ali smo po šansama bili bliži pobedi, imali smo prečku, a Stojković je dva puta odbranio. Nije moglo više da se očekuje, igrači su dali svoj maksimum. Jednostavno je tako", rekao je Milojević.

"Sad je pauza, moramo da se odmorimo. Neki igrači nisu prošli pripremni period, sad treba da se odmorimo. Sledi par dana pauza, pa se vraćamo treningu za nastavak sezone", dodao je trener Zvezde.

Remi je završen 0:0. Oba tima su u četvrtak odigrala emotivne mečeve i plasirala se u grupnu fazu Lige Evropa, a posle današnjeg nastupa se postavilo pitanje kako će ekipa da izdrži napore igranja u Evropi i prvenstvu.

"Moramo da se prilagodimo. Ima tu mnogo faktora, tu je pražnjenje, utakmica u četvrtak, pa derbi. Mi moramo da se naviknemo, zato sam rekao da ne mogu da budem zadovoljan. Nije bitno gde igramo, od njih tažim i očekujem mnogo više. Moramo da se prilagodimo. Krenuli smo od 10. juna, mnogo ranije od svih. Teško je. Na ovoj vrućini ljudi padaju kao klade, a mi treba da trčimo. Zadovoljan sam voljnim momentom. Oni hoće, ali telo ne sluša. Ali, ponavljam stalno da su oni profesionalci i da moraju da se naviknu na takav ritam", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 28.08.2017
12:18

Milojevic je srpski Murinjo jer svojom taktikom paralizira protivnike.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 28.08.2017
11:13

Ovaj neresen rezultat protiv onakvog partizana je za svakog pravog Zvezdasa veliko razocaranje i veliki neuspeh.

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 27.08.2017
22:34

Stojke uveo Partizan u LE? A Partizan prošao ukupnim rezultatom 4:0. Ko je zvezdu uveo koja je prošla ukupnim rezultatom 4:4 ako nije Borjan onom odbranom na kraju? Da naučiš da brojiš prvo pa onda komentariši Partizan.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 27.08.2017
22:29

ponizismo ih na gol sutnuli nisu ccc

avatar
Old_school
Sunday, 27.08.2017
22:02

Prvo puvreme dosta dobro. Partizan jednostavno nije imao suta na gol celu utakmicu. Ne znam zasto Radonjic nije igrao umesto Srnica, koji je veceras jedva trcao. Mislim da bi njegova brzina mnogo vise dosla do izrazaja nego u drugom poluvremenu kad sanse nisu ni pravljene vec se bunarilo na obe strane. Dalje, nine minjasno da Milijas, igra od 80.min i nakon 7,8 min nema snage da centrira?! Brate, idi u penziju. Tacka.

avatar
Filip MUFC
Monday, 28.08.2017
00:33

Prvo, Radonjic je sam rekao da nema snage za ceo mec, Srna je imao za veci deo meca. Drugo, mogao je i Adza mali da igra jer je na 100% stamine. Trece, tako Milijas i izvkodi u zadnje vreme prekide, nije umor. Inace je on trebao da izvede slobodnjak umesto Donalda ...nVidim ovaj ispod tebe kudi Pesica, pa i njemu da odgovorim ovde. Pesic nije krilo, ne snalazi se najbolje. On je sjajan kao spic. I imam pitanje za vas. Sto ste takvi licemeri? Ekipa se stalno podrzava i uvek treba imati razumevanja za sve. Svaki igrac mora da dobije priliku, a vi im nedate! Ovo kazem generalno, ne samo za ovo. Pljuvali Savica sto dolazi, sad ga dizu u nebesa... Rikardinjo mucenik nije ni stigao, vec etiketiran kao promasaj. Odgledajte snimke iz Serifa, covek je igracina. Ima psihicku blokadu jer nema podrsku navijaca, a i mala je podrska saigraca.

avatar
сочинитељ
Sunday, 27.08.2017
22:01

пешић ми није јасан,врло спор,не уме да се загради,прими и подели пас,не решава ситуације 1-1,голове постиже само из чистих,намештених ситуација...волео би да ме демантује у наредним утакмицама (имаћемо проблема ако боаћи оде)