Milojević ne zaboravlja ni ''Grofove'' zasluge

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.12.2017.
23:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Šef struke Crvene zvezde smatra da mu je prethodnik ostavio šampionski sastav.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Iako sada mnogi smatraju da je Crvena zvezda ''procvetala'' dolaskom Vladana Milojevića na mesto šefa stručnog štaba, on smatra da i Miodrag Božović koji je ekipu vodio u većem delu prošle sezone ima određene zasluge za ovo što je Zvezuda uradila ove jeseni.

U intervjuu ''Novostima'', Milojević je istakao da mu je Božović ostavio ''šampionski tim'' iako crveno-beli prošle sezone nisu osvojili nijedan trofej.

''Ono što je dobro treba ostaviti. Zvezda nije prošle sezone osvojila titulu, dešavalo se šta se dešavalo, ali niko ne može da kaže da nije imala tim. Božović je ostavio šampionski sastav, bio je lider do par kola pred kraj.

Zasluge idu i Božoviću koji je ostavio svoj pečat. Dobar deo igrača je on doveo, pa smo pravili jednu dodatnu selekciju, sada ćemo napraviti novu.

Lakše je sada jer imamo mnogo igrača koji znaju sve naše principe. Rezultati su generator svega, menjamo imidž, pa je mnogima Zvezda sad interesantna'', istakao je Milojević.

Jesenji uspesi ga nisu uljuljkali, svestan je da njega i njegov tim na proleće očekuje veliki posao, ali je izrazio nadu da je Zvezda na putu povratka u evropski krem fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Radakovic
Tuesday, 19.12.2017
12:09

Majstore,svaka ti cast.Sve je to tacno ali mnogi to nebi bacili u prvi plan.Dokaz da si ,em strucan,em posten covek.Upravo zbog svoje skromnosti postizes rezultate,a evropa ce tek da te trazi.Srecno majstore!

avatar
super
Tuesday, 19.12.2017
09:15

sampionski? cega ste to sampioni? jedno vreme je bila ona posalica sampioni pripremnog perioda, mozda na to misli.nza poker ti je potrebno 4 iste karte, sta si imao u ruci proslu ruku totalno je nebitno. ndesilo se sta se desilo, desio se partizan. a za taj krem treba malo vise od jednom u 25 godina. a vidi sta se desava, kanga hoce milion godisnje, boace oce u real, milojevic ne zna dal ce da produzi ugovor vec je utripovao velicinu. nna i taj imidz je jako interesantan, okacise grobari dukseve i majice sto su poskidali ciganima brate od 50 stvari ni jedan dres. ni jedan. lakse je saviji dati 1300 din za duks nego klubu 7 soma za dres. udjes za dzabe, obuces sito stampa majicu i usput nesto i polomis na stadionu.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 19.12.2017
18:23

Да си оволико времена колико си утрошио на писање ове краће приповетке пуне фрустрација, потрошио на нешто корисније, било би ти много боље.

avatar
Korner Pixi G00000L
Tuesday, 19.12.2017
05:19

Zvezdaski i Gospodski. Bravo Miloje.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 19.12.2017
03:42

Tako je,hvala ti Miloje pokazi ovima..Tog Boacija je Grof trazio i rekao njega ili nikog drugog kao napadaca.Kangu licno on doveo,Donalda koji je jedan od najboljih uvek on doveo,Le Talekra,Kataia vratio u zivot,Vieiru koji je dao preko 20 golova,Ibaneza takodje,ali brzo ljudi kod nas zaboravljaju..