Milošević: "Ima još dosta do trofeja"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
22:10
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da njegovu ekipu još uvek čeka mnogo posla na putu do odbrane trofeja u Kupu Srbije.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana stigli su na 90 minuta od novog trofeja u Kupu Srbije, pošto su u revanšu polufinala remizirali sa Radničkim u Nišu (1:1) i sa ukupnim rezultatom 2:1 eliminisali vicešampiona Srbije.

Crno-beli će petu sezonu zaredom igrati za trofej u Kupu Srbije, a u finalu će za rivala imati Crvenu zvezdu. Na konstataciju novinarke TV Arena Sport da je Partizan blizu novog trofeja koji bi dao smisao sezoni, trener Savo Milošević kazao je da do toga ima još dosta.

"A, pa dobro, ima još dosta do toga, ali danas je bilo odlično, kao i prva utakmica u Beogradu. Dve odlične ekipe, igrali smo i u Beogradu dobro. Od prvog do poslednjeg minuta viđena je trka, agresija... Mislim da smo zasluženo prošli dalje, ali i da je to uradio Radnički bilo bi takođe zasluženo", rekao je trener Partizana.

U finalu ćemo ponovo gledati derbi između "večitih" rivala, što znači da će Partizan i Crvena zvezda odigrati četvrti međusobni meč ove sezone.

"Sada igramo za trofej. Nadam se da ćemo izvući pouke sa prethodnog derbija na 'Marakani', ali ima do toga još", poručuje Milošević.

Finale Kupa Srbije zakazano je za 23. maj, a ukoliko Takmičarska komisija ne odluči drugačije utakmica će se igrati na "Čairu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 15.05.2019
22:40

A šta je izjavio Lalatović?

avatar
Ninoslav Krejic
Wednesday, 15.05.2019
22:13

To bi bilo prvi put u istoriji vecitih derbija da se utakmica ne igra ni na Rajku ni na JNA