Mirković bez uvijanja: "Potrebna šok terapija..."

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.03.2019.
20:35
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Jasno je na šta se misli kada se u fudbalu govori o šok terapiji.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Strateg fudbalskog kluba Partizan Zoran Mirković rekao je odmah nakon poraza od Voždovca da se "kriza produbljuje" i da će narednih dana biti jasnije "kako dalje".

U obraćanju novinarima pola sata po završetku utakmice Mirković je teško pronalazio reči pa je delimično ponovio izrečeno pred kamerama TV Arena sport.

"Težak poraz, kriza je produbljena i ne znam šta bih vam više rekao na tu temu. Što se tiče same utakmice, bila je tvrda, dinamična i ne mogu da kažem da smo zaslužili da je izgubimo. Međutim, i ovakve stvari se dešavaju u fudbalu najiskusnijim igračima", rekao je Mirković.

Partizan je u okviru 26. kola Super lige poražen na gostovanju Voždovcu, a domaćin je pobedonosni gol postigao nakon velike greške Bojana Ostojića.

"Sigurno da smo platili ceh svim ovim utakmicama koje smo igrali u poslednjih petnaestak dana. Međutim, to ne može biti opravdanje u svakom slučaju. Moji igrači se bore, jednostavno ne ide nas, neće nas i počeli smo da gubimo utakmice. To su alarmantne stvari, pogotvu što nas čeka utakmica u Kupu u sredu. Tako da, neke stvari moraju da se menjaju", rekao je Mirković i potom poentirao:

"Pokušaćemo u svakom slučaju da sprečimo. Nekakva šok terapija je u svakom slučaju potrebna. Videćemo, imamo vremena u narednih par dana", istakao je trener Partizana.

Kada se uzme u obzir da postojeći igrački kadar ne može da se menja, a mnogo je problema sa povredama, jasno je u kom pravcu se ide po pitanju promena.

Ostaje da se vidi da li pod "šok terapijom" Zoran Mirković podrazumeva podnošenje ostavke ili će u Humskoj naći neki drugi model za prevazilaženje sve dublje krize.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Sunday, 10.03.2019
21:49

Kako Partizan da pobedi kada ga konstantno kradu?

Danas je ekipa Vozdovca trebala da dobije 4 crvena kartona,a ni 9 penala nije svirano za Partizan,sto je najgore,da im je sudija dao 4 crvena,namerno bi dobili jos jedan,da se registruje rezultat 0:3 kako bi Partizanu upropastili gol razliku.

Dok je Crvenoj Zvezdi navuceno 67 bodova,Partizan je pokraden za 42 i da je sve kako treba,danas bi Zvezda bila ugasena,a Partizan bi osvojio titulu toliko sigurno,da bi im Real prepisao onu njihovu osvojenu Ligu Sampiona i ko bi onda rekao da je Zvezda bolji klub?

avatar
NemanjaVidic No1.
Sunday, 10.03.2019
22:23

Hahahah au kakva paranoja,ko bre vas krade?si normapan ti?na derbiju ste trebali da dobijete 2 crvena,dali ste gol iz ofsajda i nama ponisten cist gol,a ovoh 4 crvenih itd realno koliko i da ste vi pokrsdeni za 42 smejurija pa vama sve pokrsdeno sunce ti

avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 11.03.2019
09:24

Tacno me je sramota sto navijamo za isti klub. Sramota me i od tebe i od ove dvojice ispod tebe.

avatar
Capitano
Monday, 11.03.2019
02:39

Druze on navija za CZ. Samo je ironican...

avatar
Mlacko
Sunday, 10.03.2019
23:01

Koga kradu? Pa oni ne mogu cele sezone da se sastave prijatelju. Pojacanja sve promasaj do promasaja. Pa oni ni za srpsku ligu nisu. Bacaju pare na nesposobne igrace koji ne mogu ni 4 utakmice da vezu, a da se ne povrede..

avatar
Ruzek
Sunday, 10.03.2019
21:42

Kakva bre rodjače šok terapija,treba da daš odmah ostavku i ti o onaj ko te doveo.Unistili ste Partizan.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 11.03.2019
00:13

Čovek je naj manje kriv,radio je sa igračima koje je uprava dovela i koje je predhodni trener doveo sa upravom.Za ovo stanje je kriva iskljucivo uprava i niko drugi.