Musa istisnuo Partizanovo dete, umesto prvog tima selidba u Teleoptik?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.01.2019.
15:58
Izvor: Sportske.net

Ovo se moglo i naslutiti posle angažovanja Muse Ndžaja, iako su prethodno očekivanja bila znatno drugačija...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Činilo se da bi prolećni deo sezone, u kojoj Partizan teško može da se nada osvajanju titule, mogao da bude idealan period za promociju novih nada crno-belih u prvom timu.

Nekolicina najtelentovanijih omladinaca se ove zime nada toj šansi, a pred početak priprema se očekivalo da bi krilni fudbaler Jovan Kokir konačno mogao da izbije u prvi plan, s obzirom da je i ranije bio priključivan prvotimcima, ali bez prave šanse u takmičarskim mečevima.

Međutim, dolazak Muse Ndžaja, koji takođe igra na krilu, a uz ostanak Jankovića, Tošića, Zakarića, Ivanovića nagovestio je da za Kokira ipak neće biti mesta ni tokom proleća.

Taj nagoveštaj će se po svoj prilici i potvrditi, a ''Mondo'' danas prenosi najnovija saznanja da će se Jovan Kokir preseliti na ''kaljenje'' u - Teleoptik...

''Planiram sigurno Pavlovića i Stevanovića, a videćemo do polaska u Tursku možda krene neko od mlađih. Balaž je tu takođe...'', konstatovao je trener Mirković na prozivci 9. januara. Izgleda da je već tada postalo jasno da se na Kokira ne računa ozbiljnije, a u međuvremenu sam fudbaler očigledno nije uspeo da razuveri trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
History
Monday, 21.01.2019
17:22

Tendenciozan naslov najblaže rečeno. Gospodo novinari,odlučite se konačno: da li, po vama, Partizan treba da dovodi strana pojačanja ili da šansu pruža mladima? Pitam, jer se do skoro pisalo da je "Partizan nemoćan da dovede", te "niko ne želi da dođe","nesposobna uprava"... a kad stigne strani igrač onda "kuknjava" jer "otima mesto" mladim igračima! Kamo sreće da ovako "istraživački vodite računa"i o Zvezdi koja dovodi strance "ne zna im se broj" pa ih čak i pozajmljuje filiijalima. Baš je zanimljiva ova iznenadna "bojazan" kad su mladi igrači Partizana u pitanju!

avatar
skoneee????
Monday, 21.01.2019
18:06

BRAAAAVOOO . . .👍

avatar
paok
Monday, 21.01.2019
18:39

Slazem se sa tobom ali treba i mladima dati sa su pogotovo jer je sezona izgubljena. Moje je misljenje da je Kokir trebao dobiti sansu. E sad bolje da su doveli pravog pleja, krila imamo koliko hoces.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
17:15

Mirkovicu, iskreno, tesko je pronaci prave reci i za tebe. Zbogom, Jovane...

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 21.01.2019
18:54

Ako vazno.da kod.Batice prvu postavu igraju Kosovic I Scekic

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
19:59
avatar
Slobodan Dragojevic
Monday, 21.01.2019
17:08

Mladi ali ne po svaku cenu.Na pripreme idu Djerlek,Pavlović,Stevanović i Balaž.Kokir je i juče igrao za Teleoptik protiv Partizana zar to nije bila šansa da se nametne?

avatar
paok
Monday, 21.01.2019
18:42

Tacno ne po svaku cenu ali i stranci isto tako. Koliko mi imamo stranaca a koliko njih pravi razliku. Po cemu mislis da Stevanovic treba da dobije sansu a Kokir ne. Ovaj je vec imao sansu u Proleteru i nista nije igrao.

avatar
Slobodan Dragojevic
Monday, 21.01.2019
20:42

Samo sam nabrojao,nije moje da ocenjujem.Zaboravio sam Šehovića koji je do povrede bio super.Stranci.koliko para toliko muzike.Većina opravdala dovodjenje.Pod stranci ne računam momke sa naših prostora.