Nastaviće se - posle napada Nemanje Vidića, sledi Nemanja Matić!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.11.2020.
21:26
Izvor: Sportske.net

Oglasio se na društvenim mrežama!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nemanja Vidić je danas napisao pismo javnosti u kom se jasno napada način rada u Srbiji, gde su menadžeri bitniji od samih fudbalera i gde je narušen sistem rada.

Očigledno da je bilo potrebno da neko "povuče nogu", pa je Nemanja Vidić naterao još mnoge da se obrate medijima.

Nemanja Matić će biti jedan od fudbalera koji će imati šta da kažu, a podsećamo i da je ovaj fudbaler završio sa igranjem za nacionalni tim ove godine i nije želeo previše da priča o tome, iako još mnogo toga može da pruži nacionalnoj selekciji svojim kvalitetom.

"Danas je bilo puno poziva medija iz Srbije.

Pismo Nemanje Vidića FSS-u i stanje u srpskom fudbalu velika je i ozbiljna tema. To nije za kratak, dnevni komentar.
 
Zato ću svoj stav izneti sledeće nedelje",
napisao je Nemanja Matić.

Jedva čekamo...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 20.11.2020
04:16

Kokeza odlazi!!!!

avatar
magister
Friday, 20.11.2020
04:03

Šta god ko bude rekao, On će upotrebiti u pretvaranje u novi poen za sebe. Izmešaće karte, dovesti možda najbučnijeg bundžiju, npr. Vidića, da izgleda kao da se tu svašta menja, a sistem koji na urniše - nije poreklom iz fudbala, nego iz samog vrha politike ovog društva i grana se na sve oblasti, pa naravno i na sport i na politiku. Ko je postavio ove u FSS, u Zvezdu, u Partizan, u Radnički iz Niša?

Neki tamo menadžer? A haaa... Hajde da se pravimo glupi, to nam baš lepo stoji, i dobro nam ide. I doneće rezultat - na duge staze. Koji rezultat? Šta mislite, neki fantastičan. Da budemo najbolji, u regionu, u Evropi... možda i na svetu?...

Na primer, kao pandan svim ostalim oblastima u kojima zauzimamo zavidnu poziciju u regionu, Evropi i na svetu, ako budemo pali u Ligi Nacija u onu IV - najnižu ligu, pa tamo ostali jedno 3, 4 ciklusa, da razigravamo sa Lihtenštajnom, Gibraltarom i San Marinom, pa u nekom petom ciklusu u svojoj grupi osvojimo prvo mesto i dođemo do baraža i - najzad, npr, pobedom protiv Luksemburga - dođemo do Evropskog prvenstva, imaćemo - najveći napredak od svih Evropskih reprezentacija u tom trenutku, imaćemo i najveći trend uspeha, jer ćemo npr. posle trideset i više godina - doći na Evropsko prvenstvo. Niko neće imati takav trend. Narod će moći dugo da se raduje, a predsednik, koji nam je sve to omogućio, biće slavljen i obožavan - kako priliči i kako zaslužuje. Nek nam je sa srećom.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 21.11.2020
22:52

Al ko garantuje da vec u narednom ciklusu na EP ce vaziti ovo pravilo oko LN (da pobednici divizija idu na EP)?
Sta mislis ako Skotska i Makedonija dozive debakl, da UEFA nece razmatrati promenu istog sistema?

avatar
aeon
Monday, 23.11.2020
00:33

Meni ovaj gore komentar liči na - ironiju. Posledica očaja i nemoći... Mislim da hoće da pokaže kako ovde neko, zna se ko, stalnim pričama, čak i očigledne neuspehe može da pretvori u - neviđene uspehe. Valjda je najveći porast BDP-a ta paralela. Imali smo najmanji rast, manji i od BiH i Makedonaca, pa je u odnosu na to došao trenutak da imamo - najveći rast, a što je u svari - užas. Nadam se da nećemo ispasti u tu poslednju ligu - nikad, da bismo dali priliku da se opet manipuliše narodom. Možda UEFA nešto i promeni, ali ne verujem da će potkopavati sopstveno takmičenje. Učinili su da takmičenje u koje su do juče svi sumnjali - dobije smisao, bude gledano i praćeno, jer donosi takmičarski smisao.

avatar
Sanchez Bakero
Friday, 20.11.2020
00:23

Stanje u srpskom fudbalu je direktna posledica stanja u državi. Nadam se i priželjkujem da bi ova pobuna u fudbalu mogla biti kamičak od kog bi nastao ozbiljan odron. Što je babi milo...

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 19.11.2020
22:43

I sve da je istina ono sto kaze Nemanja Vidic i sto ce reci Nemanja Matic, mene iskreno zanima da smo kojim slucajem dobili Skotsku, dal bi obojica sve isto rekla, ili bi se cekao neuspeh na EP pa da se opljuje savez.
Sve u svemu, trebaju se svi medjusobno, bez neke pompe pogledati u oci, reci sta imaju i da najzad krenemo u trku sa svim cetrim gumana, a ne da nam uvak bar jedna bude izbusena.

avatar
pjer
Thursday, 19.11.2020
23:39
avatar
nenadnenad1234
Saturday, 21.11.2020
22:52

Po cemu si to zakljucio?

avatar
crno-crveno
Thursday, 19.11.2020
23:50

A kao nije istina sto je vidic rekao?