Natho, pa nekoliko mesta prazno... Ko je podbacio? (OCENE)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 19.09.2019.
23:28
Izvor: Sportske.net

Ovako smo mi videli igrače Partizana večeras, šta mislite?

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Mogao je Partizan večeras i do pobede, tako se barem činilo od trenutka kada je AZ Alkmar ostao sa igračem manje.


Stojković nije imao previše posla, ali stiče se utisak da je mogao da reaguje bolje kod drugog gola i pored činjenice da se našao u situaciji "jedan na jedan".

U štoperskom tandemu Pavlović-Ostojić ponovo je Partizanov biser delovao malo bolje i sigurnije, Miletić nije bio na nivou svojih igara zbog kojih je i postao reprezentativac Srbije, dok je Urošević ponovo odigrao sasvim pristojan meč.

Zdjelar je bio posvuda na terenu, trčao je i izgarao, a u izvesnoj meri ispratio ga je i Aleksandar Šćekić. Ipak, apsolutna titula najboljeg igrala na meču pripala je Bibrasu Nathu koji je sa dva gola, ali i dodavanjima kojima je "sekao" odbranu Holanđana ponovo pokazao da je nekoliko klasa iznad superligaškog standarda.

Možda i najveći tragičar meča jeste Asano, Japanac je pogrešio kod prvog gola i nije uspeo da iskoristi nekoliko opasnih prilika. Videli smo jedan ili dva prodora vrednih pomena, ali to je bilo sve. Sa druge strane, Tošić je na početku bio vema agilan, da bi kasnije opao nivo njegove igre.

Nije imao sreće Sadik da zatrese mrežu, pogodio je stativu, a pre i posle toga se lavovski borio za svoje igrače. Iznudio je čak i penal, pa se s pravom može reći da je ovo jedna od njegovih boljih evropskih partija.

Marković i Suma su uneli živost u igri Partizana, razdrmali su i razvlačili tim AZ Alkmara, međutim nisu uspeli da naprave razliku. Priliku za to je imao Markec, ali bez uspeha pošto je prebacio gol. Ulazak Gigića nije promenio sliku na terenu.

Stojković (6) - Urošević (7), Pavlović (7), Ostojić (6,5), Miletić (6,5) - Zdjelar (7), (Šćekić 6,5), Natho (9), Asano (5,5), Tošić (6,5) - Sadik (6,5)

IZMENE: Marković (6), Suma (6,5), Igić (-).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leon
Friday, 20.09.2019
20:13

Miletić ima ogromno srceali mali znanja u nogama,i nikako nije za beka.Svi su zaista smešni,neznaš koji više: Ostojić prosečan štoper,Pavlović previše ide napred,Urošević ugušen po levoj strani,Miletić u prvom razredu za poziciju beka,Šćekić se kreće kao drvo bez ideje,Zdjelar korektan,Natko odličan,Tošić istrošen nema šta da pruži,Asano igrač Arsenala!? Suma igrač Rome!? Marković pokazuje zašto nije mogao nigde da igra fudbal sem u Partizanu,jeste li videli ono rešenje 1 na 1 lobom??? Strašno!!!!

avatar
REVØLT
Friday, 20.09.2019
09:32

Sadik je zasluzio barem sedam i po.

avatar
DusanSD
Friday, 20.09.2019
07:31

Asano je imao odličan prijem lopte koji mu je dao prednost i naterao protivnika da napravi faul za crveni karton. Čak i da je samo to uradio, bilo bi dovoljno za većom ocenom. Ja lično najviše žalim za Suminom sansom, onaj šut sa penala tik pored gola..

avatar
carbone
Friday, 20.09.2019
07:21

Ocajan rezultat obzirom da je AZ prosecna ekipa i igrao sa igracem manje sat vremena...

avatar
Zomb
Friday, 20.09.2019
06:25

Sadik bio dobar, čovek namestio dva gola..

avatar
REVØLT
Friday, 20.09.2019
00:02
avatar
petar000
Thursday, 19.09.2019
23:58

Kao prvo, nije Asano bio toliko los da mu se da 5,5. Kao drugo, castili ste Ostojica i Miletica bar sa pola ocene vise, ne zna se ko je bio kriminalniji veceras. Asano je odigrao korektnu utakmicu, falio mu je gol, ali sta da se radi. Dali ste mu ocenu kao da je zalutao na teren. Celavi mu se zalice nesto, a njegova oba gola sto smo primili i jedina sansa jos koju je imao Alkmar. Da ne pricam o pedeset pokusaja da centarsutem prodje prvog igraca od sebe. Ili u prvog igraca ispred, ili preko celog sesnaesterca. Dve godine ne moze covek da pogodi kvalitetan centarsut. I mislim da je najveci propust Partizana ove sezone sto nismo doveli ozbiljnog desnog beka koji ipak malo vise fudbala zna od Nemanje. Ne kazem da je ocajan, ali generalno mi tu poziciju "krpimo" sa njim.

avatar
pfc
Friday, 20.09.2019
07:51

Prijatelju ja da sam na mestu Save taj Asano mi na klupi ne bi bio. Em poklonio kontru kod prvog gola em upropastio nekoliko sansi em previse sebican. odigrao protiv Malatje dobro i posle ga nigde nije bilo. Na tribine bre sa njim i neka igea mali Stevanovic.

avatar
paok
Friday, 20.09.2019
11:41

Kao prvo Celavi nije bek, a zasto ga igra je pitanje za struku. Asano je izgubio loptu kid prvog gola, sevnula je kontra posle njegovog pasa. To sto se on borio ne znaci da je bio dobar. Tri zicera je promasio, koliko mu treba da ubode jedan gol. Kazes nije ga islo, kad ga je islo sem prvu utakmicu kad je igrao

avatar
England
Thursday, 19.09.2019
23:39

Miletic i Asano najgri veceras.

avatar
REVØLT
Friday, 20.09.2019
09:33
avatar
Südkurve München
Thursday, 19.09.2019
23:38

Jedini Natho odlican, ovim drugima bih svima dao ispod 6 ocenu

avatar
ŠDanilo
Thursday, 19.09.2019
23:35

Asano na klupu i ne više od 20 minuta dok ne digne formu.