Navijači Zvezde se uželeli fudbala, komplimenti pljušte na sve strane, ima i kritika! (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
subota 15.02.2020.
16:39
Izvor: Sportske.net

Opšti utisak je da su pristalice "crveno-belih" itekako zadovoljne partijom svoje ekipe na Banovom brdu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je odlično nastavila takmičenje u Superligi Srbije pošto je nakon zimske pauze u 21. kolu savladala Čukarički na Banovom brdu sa 2:0.

Bila je to vrlo sigurna partija izabranika Dejana Stankovića koji se predstavio u odličnom svetlu, momci koji nisu imali veliku minutažu protekle jeseni sada su zablistali punim sjajem.

Navijači "crveno-belih" nisu mogli da sakriju zadovoljstvo ne samo zbog rezultata i krajnjeg ishoda, već i zbog načina na koji je došlo do njega.

Ipak, neki imaju zamerke na račun pojedinih Zvezdinih fudbalera, a ovoga puta je to konkretno bila partija Veljka Simića koji je ušao u igru u nastavku meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.02.2020
18:36

#danilogrujićgrobaričokot ili #netrebanamplaćenatitula ili #kokezagrobar ili #tolelopove ili #zvezdinetrebapomoćsudija ili #partizannameštadasudijakradezanas

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 16.02.2020
04:09

Ili si se u*ro na prvi pogled kako igramo.

avatar
Man united
Sunday, 16.02.2020
04:28

Ко ти сад дрма кавез. Смета ти и онај ваш навијач из Чокота сада. За пенал је погрешио јер оно није намерно играње руком, већ напуцана лопта. То судије греше често. Ти иначе то редовно рачунаш у пенал кад ти одговара.