''Ne računajući Partizan, najteža utakmica do sada''

Autor: Beta Beta
petak 21.08.2020.
15:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je danas da njegovu ekipu protiv Radnika očekuje najteža utakmica u dosadašnjem toku prvenstva, ne računajući Partizan.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Javora sutra dočekuju Radnik u utakmici petog kola Super lige Srbije.

"Mislim da nas čeka najteža utakmica do sada, ne računajući Partizan. Radnik je zaslužio da ima makar četiri boda više u prvih nekoliko kola...  Protiv Mladosti i Napretka su u nadoknadi vremena izgubili četiri boda. Bila bi sasvim drugačija slika na tabeli, kao i utisak o ekipi Radnika da nisu primili te golove", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

Javor je trenutno deseti na tabeli sa šest bodova, dok je Radnik na 13. poziciji sa tri osvojena boda.

"Protiv Partizana su odigrali dobru utakmicu, bili u prvom poluvremenu bliži golu, opasniji. U drugom delu ih je slomio Partizan i mislim da njihovo bodovno stanje nije realno u ovom trenutku"
, rekao je Bondžulić.

"Zbog toga moramo biti jako oprezni, jer nam dolazi takmičarska ekipa, koja igra dobro i na gostujućim terenima i ima možda i najbolju kontru od svih ekipa u ligi, izuzetno brzu tranziciju i brze fudbalere u napadu. Moraćemo da uložimo mnogo truda i donesemo dosta dobrih odluka da bismo zabeležili dobar rezultat", dodao je on.

Utakmica Javor - Radnik se igra sutra od 19.00.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke