Nema sumnje, on je najviše oduševljen povratkom Marka Nikolića

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.08.2016.
16:08
Izvor: Sportske.net

Gregor Balažic je ponovo "prodisao" povratkom Marka Nikolića u Partizan.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Slovenački štoper je stigao u Partizan 2015. godine na insistiranje Marka Nikolića, sadašnjeg šefa struke crno-belih koji je i tada vodio Partizan.

"Upravo zbog želje šefa sam i tada došao u Partizan i zbog toga sam mu i dan danas zahvalan.

Zbog poverenja koje mi je ukazao na meni je da mu uzvratim dobrim igrama i da bukvalno poginem na terenu. Mislim da od kada je on došao kao novi šef stručnog štaba, da je u svakom igraču počeo da budi da za svaki minut na terenu u dresu Partizana mora da se gine i da maksimum. Ako hoćeš da si na terenu – ili tako ili nikako. Upravo sa njegovim pristupom i profesionalnim odnosom vratićemo ono što je postojalo kada sam j
a došao u Partizan, a to je da su protivniku klecala kolena pri pomisli na Partizan", rekao je Gregor za sajt Partizana.

Iza njega je teška povreda zbog koje je kod Ivana Tomića bio i u drugom planu.

"Sada se osećam super i verujem da ću svakim danom sve bolje igrati i da ću uvek dati maksimum ko god se nalazi na protivničkoj strani."

Govorio je o energiji ekipe sa početka sezone, ali ističe da je sada sve drugačije nakon dve pobede u prvenstvu.

"Energija je posle lošeg starta u SLS zaista bila loša, ali sada uz dve vezane pobede sve ide ka gore. Treba nam još mnogo rada, vere i skromnosti i dostićićemo ciljeve.Novi, mladi, stari, nije važno, bitno je da dišemo kao jedan i da ginemo jedan za drugog na terenu", istakao je Balažic za zvanični sajt Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke