Neverovatno isključenje Rikarda Gomeša, umesto 3:0 Partizan sa igračem manje!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.02.2022.
20:14
Izvor: Sportske.net

Navijači crno-belih će reći da ovo samo Partizanu može da se dogodi...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sve je za Partizan izgledalo savršeno tokom  65 minuta utakmice sa Spartom iz Praga u Humskoj, a onda umesto vođstva od 3:0, Partizan ostaje sa igračem manje, i to bez dvostrukog strelca Rikarda Gomeša!

Gomeš je povukao još jednu kontru Partizana u drugom poluvremenu, imao je Meniga desno, ali je previše komplikovao, kao da je bio u dilemi da li da ide na udarac ili na asistenciju. I ne samo što je izgubio loptu, nego je zaradio i drugi žuti, odnosno crveni karton!

Sudija Kabakov je Rikardov pad u kaznenom prostoru gostiju posle kontakta sa protivničkim igračem okarakterisao kao pokušaj simuliranja i za napadača Partizana je utakmica bila završena.

Međutim, problematičan je i prvi žuti karton koji je Rikardo dobio već posle pet minuta igre zbog navodnog udarca laktom protivnmičkog igrača, a čak ni na ponovljenom snimku to nije moglo jasno da se vidi.

Posle Rikardovog isključenja, Sparta je preruzela inicijativu, gosti vrše pritisak na Partizanovoj polovini i u preostalih dvadesetak minuta se očekuje velika borba, bez obzira na Partizanovu rezultatsku prednost.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke