Nezvanično - Ovo je razlog sukoba Jovića i Tumbakovića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2019.
15:45
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Prvo se Jović naljutio, a onda i Tumba. Ko će prvi popustiti?

EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI
EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI

Povezane vesti

''Slučaj Jović'' je i danas ponovo izbio u prvi plan, posle najnovije izjave za ''Srpski Telegraf'' selektora Ljubiše Tumbakovića, koji je istakao da svoju odluku o odstranjivanju mladog napadača Reala iz nacionalnog tima smatra ''logičnom''.

I Tumbaković, i sportski direktor  FSS Vladimir Matijašević su u svojim izjavama stavljali do znanja da je Jović napravio disciplinski prekršaj, ali niko još nije konkretno otkrio o čemu se tačno radi.

I, kako to obično biva, kada nema jasnog i konkretnog zvaničnog objašnjenja, onda se pojavljuju nezvanične spekulacije.

Tako ''Telegraf'' ovog popodneva prenosi svoja nova nezvanična saznanja u vezi ovog slučaja, prema kojima je sve počelo posle utakmice protiv Portugala na ''Marakani'', kada je Tumbaković poslao Jovića u igru tek tri minuta pre kraja, kada je sve bilo rešeno.

Isti izvor navodi da je Jović odmah posle meča otišao u Staru Pazovu samo da pokupi svoje stvari i ujutru je samoinicijativno napustio tim.

''Selektora je obavestio SMS porukom da je povređen uz obrazloženje da ima potvrdu lekara, pa je propustio duel sa Luksemburgom'', navodi ''Telegraf''.

Naravno, ovakav Jovićev postupak je naljutio Tumbakovića, koji potom nije ni zvao mladog napadača za oktobarske mečeve sa Paragvajem i Litvanijom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 29.10.2019
11:41

To ja stalno pricam, Tumbakovic kaze da mora da bude i pedagog mladim igracima, ali kakav je to pedagoski postupak uvesti mladog, talentovanog igraca, koga u klubu stalno uvode u zadnjih 10 minuta i nikako da dobije pravu sansu, 3 minuta pred kraj utakmice kad je sve rijeseno? Cemu to? Krstajic je takodje davao prednost Mitrovicu, pa nikad nije bilo problema. Po mom skromnom misljenju, to je bilo cisto ponizenje i Jovic je postupio gospodski, ako me ne trebate - dovidjenja, prijatno, bez ikakve buke. Buku je napravio Tumbakovic, i to da je bar rekao sta je u pitanju, nego u svakom obracanju pomalo otkrije. Matijasevic nije nista bolji.

avatar
magister
Monday, 28.10.2019
20:28

Mislim da je neophodno, s obzirom na nevarovatnu zainteresovanost fudbalske i uopšte naše nacije, da se otvori posebna stranica Selektor vs menadžerovi igrači. I da se tu na dnevnom, nekad na satnom ili minutnom nivou izveštava - sve: šta je rekao selektor, šta igrač, šta saigrači, šta misle menadžeri, šta navijači, šta njihovi prijatelji... Ta stranica može da bude ozbiljan konkurent *Parovima* i *Zadruzi*, a sa znatno manje ulaganja. Bravo!

avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 28.10.2019
19:33

Naviklo to da je Falkao bez osnova pa misli da svi treba da dube na trepavici zbog njega.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
19:29

Ne zamajavajte narod nebitnim aferama već svi napolje iz srpskog fudbala! Kokeza odlazi!

avatar
nenadnenad1234
Monday, 28.10.2019
17:15

Ovo sve mirise na igru FSS uz saglasnost Jovica da se Ljubisa Tumbakovic predstavi kao selektor sa autoritetom, jer boze moj ipak samo selektor sa autoritetom moze da iz tima odstrani spica Real Madrida.

avatar
NikkiCFC
Monday, 28.10.2019
17:09

Sujeta selektora znaci...

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
17:04

Recite nam nesto sto nismo znali...