Ni Zvezda, ni Partizan, voždovačka senzacija obeležila prelazni rok! Dva evropska velikana izgubila trku sa Votfordom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.01.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

San je postao java, stigla potvrda iz Voždovca.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Najspektakularniji transfer u istoriji Voždovca realizovan je u prvim danima 2019. godine, 18-godišnji napadač Filip Stuparević je postao novi fudbaler engleskog premijerligaša Votforda, a prema dostupnim informacijama ''Zmajevi'' će od ovog posla zaraditi tri miliona evra.

Ta informacija je potvrđena juče, a kako je sve okončano, uz još nekoliko zanimljivih detalja, objasnio je sportski direktor kluba Goran Grkinić u izjavi za ''Žurnal''.

On je tom prilikom otkrio da su ''Zmajevi'' bili na slatkim mukama, jer su još dva velika kluba bila u trci sa Votfordom za Stuparevića. Na kraju, Englezti su ipak bili najuporniji i najizdašniji.

''Letos smo potpisali predugovor sa Votfordom, koji je u konkurenciji sa Valensijom i Juventusom predstavio najzaokruženiju ponudu. Mnogi tada nisu verovali da govorimo istinu, ali je sve sa prvim danom ove godine postalo i zvanično'', istakao je Grkinić.

Ne samo što je obavljen sjajan posao, nego bi Voždovčani eventualno mogli da i na proleće računaju na usluge ovog talentovanog fudbalera. Na tu temu će se još razgovarati sa Englezima, postoji i opcija selidbe u Seriju A.

''Nije utvrđeno da li će Stuparević odmah otići u Votford, ostati kod nas na pozajmici, ili možda na šest meseci preći u Udineze. Sigurno je samo da bi nam značio, kao i to da ćemo nastaviti da afirmišemo mlade'', poručio je Grkinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke