Ništa od preokreta, Srbiji bod protiv Velšana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.06.2017.
22:37
Izvor: Sportske.net

Više smo očekivali od ove utakmice, ali na kraju ne možemo da budemo ni nezadovoljni imajući u vidu razvoj događaja.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kolo remija u kvalifikacionoj Grupi D! Posle 2:2 u Moldaviji i 1:1 u Irskoj, večeras su remizirale i selekcije Srbije i Velsa u Beogradu.

Gostima je pripalo prvo, našem timu drugo poluvreme za konačnih 1:1.


Počelo je oprezno sa obe strane, dugo se čekalo na iole veću opasnost pred jednim ili drugim golom, pretilo je da se utakmica pretvori i u pravu uspavanku.

Ali, na isteku prvih pola sata igre, reprewzentacija Srbije počela je da vrši nešto jači pritisak pred golom gostiju, pa smo videli i prve dve prilike za Aleksandra Mitrovića, od kojih je posrbno bila izgledna ona posle centaršuta kapitena Ivanovića.

I kada se činilo da polako, ali sigurno ''pletemo mrežu'' oko gola gostiju, na drugoj strani je naš golman Vladimir Stojković kardinalno pogrešio, istrčao je van kaznenog prostora, a onda previše oklevao sa ispucavanjem lopte, što je Remzi iskoristio i iznudio prekršaj za skraćeni korner.

Pravi problem na reprezentaciju Srbije tek je usledio, kada je Luka Milivojević povukao za dres protivničkog igrača pred našim golom, što portugalskom sudiji De Sousi nije promaklo - jedanaesterac za Velšane.

Aron Remzi je preuzeo odgovornost i elegantno, ''panjenkom'' savladao Stojkovića sa bele tačke - 0:1, igrao se 35. minut.

Do kraja poluvremena ''Orlovi'' nisu uspeli da ozbiljnije uzvrate, ali je drugo poluvreme donelo nešto bolju sliku.

Naš tim je od starta drugog dela igre krenuo angažovanije i ofanzivnije, a u 49. minutu Tadić je oštro centrirao sa leve strane, lopte je pogodila u ruku Krisa Gantera u kaznenom prostoru gostiju, ali ovoga puta  sudija se nije oglasio, ništa od penala za Srbiju!

Srećom, to nije obeshrabrilo reprezentativce Srbije, nastavili su sa pritiskom, a selektor Muslin je reagovao uvođenjem Gudelja i debitanta Prijovića umesto Milivojevića i Kostića.

I samo sedam minuta pošto je Prijović ušao u igru, videli smo njegovu sjajnu saradnju sa Mitrovićem za izjednačenje - 1:1, 74. minut meča!

Prijović je pomalo traljavo prihvatio loptu u kaznenom prostoru, ali je video da mu Mitrović dolazi iza leđa, petom ga je uposlio, a napadač Njukasla snažnim udarcem iskosa sa leve strane pogađa mrežu.

Nedugo zatim Remzi ponovo uzvraća posle akcije sa Džoom Aleno, izbio je sam ispred Stojkovića iskosa sa desne strane, ali se naš golman iskupio za grešku iz prvog dela igre.

Na drugoj srani, Srbija je najbolju priliuku za preokret propustila u 89. minutu, kada Mitrović nije uspeo da realizuje odličan centaršut Rukavine sa desne strane.

Srbija: Stojković, Ivanović, Nastasić, Vuković, Rukavina, Matić, Milivojević (Gudelj od 63.), Kolarov, Tadić, Kostić (Prijović od 67.), Mitrović.

Vels: Henesi, Ganter, Čester, Vilijams, Dejvis, Ričards, Alen, Ledli, Remzi, Edvards (Hus od 73.), Vouks (Lorens od 85.).

S obzirom da je večeras i u duelu Irske i Austrije ostvaren isti rezultat, posle šestog kola u kvalifikacionoj Grupi D situacija je nepromenjena.

Srbija i Irska imaju po 12, Vels i Austrija imaju po 8, Gruzija je peta sa 3, a Moldavija poslednja sa 2 boda.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

121 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blek stena
Monday, 12.06.2017
12:58

Ja sam mnogo pre utakmice napisao kako čovek koji pola sezone nije ni na klupi može da brani.I da se razumemo nemam ništa protiv njega ali neide to tako.Drugo mitrović nije za prvog špica mnogo šansi promašuje.A i generalno svi su loši.Ali ajde još da se nadamo.Mada tanka je nada sa ovakvom igrom.

avatar
Lazar Grobar
Monday, 12.06.2017
13:39

Mitrović maši,ali da li ti primećuješ da Mitar svojim skokom i svojom glavom svaki pokušaj centaršuta pretvori u šansu,a onda posle toga je normalno da će promašiti zato što to nije bila neka šansa,već je on to napravio da izgeda kao šansa.

avatar
Blek stena
Monday, 12.06.2017
19:51

Ok.Ali meni se on nesviđa.Kad ga vidim kao da gledam engleze 90 i neke.Veze sa vezom nema osim što je jak i dobro skače glavom.

avatar
MultiMagic
Monday, 12.06.2017
03:10

Selekcija igraca - 0. Igra - 0. Rezultat - nestvarno dobar. Kroz cele kvalifikacije mi imamo jednog dobrog igraca i jos devetoricu koji su tu vise kao marionete. Ok momci se trude vise nego sto je to bio ranije slucaj ali ponovo ne onoliko koliko treba a i nedostatak kvaliteta ( i inteligencije ) itekako dolazi na povrsinu. Ivanovic, Rukavina, Kolarov, Matic, Kostic, Vukovic + drugi zadnji vezni koji god da je - katastrofa. Rukavina bije u nekoseno, mnogo se trudi i na tome mu svaka cast ali razmisljanja ni na kasicicu, Kolarov odavno ne treba da igra za reprezentaciju, ni u klubu ne briljira ali kada dodje da igra za reprezentaciju kao da je dosao na godisnji odmor, Ivanovic vec duze vreme gresi sto u klubu sto u reprezentaciji kao da ima 20 godina i da se tek uci da igra, Vukovic - da greje klupu je dovoljno dobar, Matic - barem malo bi mogao da potrci, u klubu zna takodje da se ne vidi ali kada hoce moze mnogo, drugi zadnji vezni - koji god je bio igrao je izuzetno lose u svim segmentima, umesto Kostica bolje da igra Markovic koliko ovaj igra slabo i vadi se na Tadica. Postava ( 4-2-3-1) - Stojkovic / Obradovic, Nastasic, Spajic, Basta / Matic, SMS / Ljajic, Tadic, Markovic / Mitrovic. Klupa - Rajkovic, VMS, Maksimovic, Vukovic, Rukavina, Milan Gajic, Dusko Tosic, , Fejsa, Radoja, Gacinovic, Katai, Zivkovic, Tosic, Kostic, Prijovic. Takodje ako bi Subotic usao u ritam bez povreda i igrao konstantno odmah na mesto prvog stopera pored Nastasica cime bi se dobio zaista izuzetan bedem. Trojka iza napadaca bi se rotirala dosta, puno promena kretnji, pocinjanje napada iz zadnje linije kad god je moguce da povuce Nastasic, SMS dosta loptu u nogama da ima i sutevi iz daljine, direktni pasevi najblizem saigracu, mnogo trcanja i presing na celom terenu, dobro osmisljene kontre i isplanirani korneri gde bi bilo dosta igraca koji mogu da skoce ( Matic, SMS, Spajic, Mitrovic).

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
11:39

Fantastican komentar, ali kako to da i dalje vidis mesto za Stojkovica? Covek je teska kiksara, a ne ume ni da doda brzo, ispucavanja su mu takodje nula jer nisu ciljana! Kakav crni Markovic, mani se bre i njega. Rajkovic- Basta, Spajic, Nastasic, Obradovic (a mozda cak i Antonov)- Maksimovic, Matic- Zivkovic (Sulejmani), SMS/Tadic, Ljajic (Gacinovic)- Mitrovic/Prijovic.

avatar
Burazer
Monday, 12.06.2017
01:27

Uvek ista prica. Kada se najvise ocekuje od njih, oni razocaraju.

avatar
Monday, 12.06.2017
00:17

Kolarov igra nazor,toliko je neposvecen da je to tuzno gledati...sa druge strane Rukavina koliko se trudi,toliko decko ne zna...on nema centar sut , a o njegovoj kreaciji,izborima bolje cutati...ali opet bolje nekako i to nego neko ko nece da igra a pri tom je sedeo skoro celu sezonu na klupi sitija...

avatar
Morava032
Monday, 12.06.2017
00:01

Nije to tako lose,ali nije ni to ono sto zelimo,mnogo gresaka selektora,ali smatram da niko osim Mislina ne moze da nas ni odvede na veliko prvenstvo sto se videlo vec,a o sudjenju necu nista....Stojkovic los sa dve,tri velika kiksa,ali zbog staza I odbrane zicera nema primedbi,velike greske su Rukavina bez ijednog tacnog centarsuta,Milivojevic koji treba sad da dobije sut kartu,apsolutna nula,Kolarov nevidljiv na terenu kao...druga stvar,sto se cekalo zadnjih 20 minuta da se uvede drugi napadac a vaidi se da su Mitar I Prijovic top tandem,Gudelj sve pohvale,Tadic trebao u sredinu...I sad velika zamerka,pri rezultatu 1-1 Muslin na klupi ima Kataia,Tosica,Markovica,tri top krilna napadaca I on ne menja nista,I ostajemo bezopasni I sterilni do kraja,I to je veliki problem od pocetka kvalifikacija,njegova bojazljivost I stekanje remija?!?! Sve u svemu,mora mnogo bolje,svakako nije lose,I mislim da idemo u Rusiju! Zivela Srbija!

avatar
LoleRava
Sunday, 11.06.2017
23:41

Jako lose,procitali su nasu ionako vec predvildjivu igru po bokovima,i umesto da promenimo sistem igre na 4 4 2 ili kako god,ne, mi zapeli,al na kraju dobro i prosli,ocigledno je da ima dosta igraca koji ne igraju a trebali bi,specijalno mi bodu oci nasi bekovi pre svih rukavina,nemam nista protiv njega,ali ako on treba da bude standardni bek u ovom trenutku onda stvarno ne znam,veoma ne inteligentan fudbaler,Basta je za njega izmislio fudbal,a Darko Lazovic bi tu bio najbolje resenje,ali valjda selektor zna bolje,prvi smo u grupi:).Samo se nadam da ova dva boda nece plasmana da nas kostaju,a bice cupavo.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:06

Basta bi bio najbolje resenje.

avatar
pepyslav
Sunday, 11.06.2017
23:40

Dok Stojkovic brani i zasluzujemo ovo....pa ljudi dosli da probaju da izvuku 0:0 i malo falilo da pobede....gospodin im dao sansu ni iz cega....da nemamo golmane pa i da razumem, ali mi imamo 2 vrhunska mlada golmana....takodje nijedan clan selekcije koja je postala svetski sampion, nisam siguran sta se ceka sa tim igracima...

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 11.06.2017
23:37

Sreća pa nam je grupa plač majke Božije pa ćemo nekako i otići na Svetsko. Jedino što vredi u našoj repki su Mitar, Tadić i od večeras Prijović. Jedino još Vuković, Nastasić i Matić su solidni. Od Moldavije treba igrati sledeći sastav: Rajković - Basta - Vuković - Nastasić - Obradović - Lazović - SMS - Matić (Jojić) - Tadić - Mitar - Prijović (4-4-2)

avatar
Kucky Dog
Monday, 12.06.2017
08:53

Nemoj tako, jel selektor rekao da smo dobili izuzetno tesku i nezgodnu grupu sa tri proslogodisnja ucesnika EP.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 12.06.2017
12:08

Nikad gore Evropsko prvenstvo 😂😂😂😂😂😂

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:07

Ne mogu dva levonoga stopera u formaciji u kojoj nisu tri stopera pozadi, inace, nije ti los sastav za Moldaviju:-D

avatar
Capitano
Sunday, 11.06.2017
23:27

Ocekivao sam pobedu, ali kako smo igrali i ovo je dobro. Nismo imali prodornost, i mislim da je Muslin na ovoj utakmici imao prilike da vidi da igranje sa pet odbrambena igraca ne donosi nista pozitivno.

avatar
crveno beli
Sunday, 11.06.2017
23:26

Matic, Mitrovic i Tadic jedini zasluzuju da igraju ovo ostalo oterati.

avatar
Realan_PFC
Monday, 12.06.2017
03:35

ovo je nas mentalitet u srbiji, jedna losa utakmica i ajde da pljujemo po svima ........... realno tadic danas bio ocajan ali njega si verovatno postedeo zbog svega uradjenog do sada? ostali nemaju kredita kod tebe? danas je jedino nastasic odigrao bez greske

avatar
crveno beli
Monday, 12.06.2017
21:10

Jedna losa utakmica da nisi ti mozda zadovoljan dosadasnjim utakmicama ?

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
11:40

Kako JEDNA losa utakmica?!

avatar
Kucky Dog
Monday, 12.06.2017
08:54

Tadic je poceo igrati posten fudbal u reprezentaciji od kako ga je Ćurčić otpisao, i hvala mu na tome. Kako je juce odigrao, mogao bi opet malo na hladjenje

avatar
straxonitis
Sunday, 11.06.2017
23:22

Realno, Srbija treba da igra sa vise motivacije i zelje za pobjedom. Ovo ipak ne lici na reprezentaciju kakva bi trebala da bude. Ali ipak treba biti optimista i vjerovati u ono sto se radi.

avatar
Nine
Sunday, 11.06.2017
23:15

Stariji ljudi u banjickoj sumi istrce vise nego Kolarov na utakmici.

avatar
Steve McManaman
Sunday, 11.06.2017
23:15

Nekada smo ovakve utakmice gubili ,tako da ... Opasno me nervira sto na svakoj utakmici primamo golove poslije katastrofalnih gresaka . Stojkovic nas je vadio na nekim utakmicama ali brate cesto zezne stvar za medalju . Problem je to da kada Tadic nema dan mi nemamo neko rjesenje u napadu . Ideja selektora da sa Rukavinom i Kolarovim probijamo stranu je smjesna ,Rukavina nekako i protrci ali centarsut jedan od milion prodje ,zabije glavu i raspali pa sta Bog da,Kolarov nije za komentarisanje ,u sustini dva igraca neupotrebljiva . Basta i Obradovic bolje rjesenje . Moramo imati plan B protiv ovakvih ekipa . Neko spomenu Ljajica, bez sumnje dobar igrac ali kritican s glavom ,nema kluba gdje nije imao sukob sa trenerom,krajnje nedisciplinovan i cemu kvariti atmosferu . Ocekivali smo pobjedu ali sta je tu je ,idemo dalje .

avatar
Realan_PFC
Monday, 12.06.2017
03:39

rukavina je danas pogodio mitra 3-4 puta u glavu, jedna povratna po zemlji za danas ocajnog kostica, i onaj jedan ostar pas sto je mitar malo usporio pa krenuo na prvu, a rukavina poslao na drugu kako se kretao mitar u startu i ti pljujes rukavinu? I ja mislim da kad se igra sa 3 stopera ovaj po strani pre treba da bude basta ili lazovic, ali nemozes reci da je rukavina los

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 11.06.2017
23:09

Dobro,jos uvek smo prvi i jos uvek imamo stvari u svojim rukama. Imamo teska gostovanja i zicere na svom stadionu,nadam se da cemo izdrzati ,ima ovaj tim sve sto mu treba ali jos uvek nisu dovoljno samouvereni i jos malo uigranosti fali da bi bili kompletni. Nemamo mi vise pravih fudbalskih zvezda u svom timu,to ljudi treba da znaju. Matic,Ivanovic i Tadic su nam najveca imena u timu ,nije ovo vreme Radomira Antica i Juzne Afrike kada nam je veliki deo tima bio sacinjen od velikih zvezda . Sad je drugo vreme,imamo tim ciji igraci tek treba da postanu zvezde i nema boljeg nacina da to urade nego dobre igre u reprezentaciji. Verujem da cemo na kraju otici u Rusiju,imamo tim sposoban za to.

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 11.06.2017
23:07

Dokle vise Musline? Igra nula !

avatar
Marchisio8
Sunday, 11.06.2017
23:01

Стојковић. Шта је са тим човјеком? Ђе онај мали из младе репрезентације?

avatar
SRBIJAA
Sunday, 11.06.2017
23:00

Jebote citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo narod... Pa Velsani su imali 2 suta u okvir gola, kontrolisali smo utakmicu, nisu nam pravili probleme kroz igru, nadigrali smo ih, dali gol iz igre, ostetili nas za penal, imali jos 2-3 dobre sanse pred golom Velsa, i opet nevalja, i opet je Muslin ovakav, Matic ne treba da igra, i nzm sta sam tu jos procitao. Ljajic? Ako pratite setiu A videcete da je on obican epizodista, hvala mu na drugom golu Albaniji, ali ja ga ne vidim ni pre Mitrovica ili Kostica Ili Prijovica ili Tadica. Momci su pokazali da repka vise nije toliki cirkus kao sto je bila, pokazali su da im je stalo do grba, sto je za mene nasa najveca pobeda. A kriticare i poznavaoce fudbala puno pozdravljam, i znajte, ko zeli nacice i dlaku u jajetu.

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Sunday, 11.06.2017
23:53

A koliko smo mi imali suteva u okvir?

avatar
svojnasvome
Monday, 12.06.2017
00:32

Sta ti naprica......da i ljaja i sms i nekolicina od zlatnih orlica....ko bre od njih dobija priliku il da te pitam sta oni treba da urade da ne padny u zaborav???? O cemu bulaznis.....kakva igra sa muslijem....na individulanoist tadica i mitrovica imamo bodove

avatar
НС
Sunday, 11.06.2017
22:59

Ма има ова репрезентација став, сваку утакмицу јуре преокрет, дају голове, играју пристојно, много боље него раније. Имали су један ударац у оквир али стварали су прилике, нису имали среће и оштрине и то је то. Не знам што нису неку пријатељску одиграли да се врате у ритам.

avatar
myspace
Sunday, 11.06.2017
22:55

Ispade bod kao kuca. Ocaj.. onaj Gudelj umisleo da je Nedved pa da moze gol sa 35m da zvekne, Milivojevic obicno drvo, rukavina iz 25 pokusaja ubaci loptu, Kostic kao bez mozga .... Jako losa igra cim da li gol prepustili posed Velsu kao da imaju 3-1 rezutat. Mora pod hitno ljajic, milenkovic savic, zivkovic...

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:11
avatar
Amar Zornic
Sunday, 11.06.2017
22:55

Tastatura strucnjaci tisina , kritikujete cisto onako reda radi . Matic , Kolarov , Bane uvek stradaju a ljudi su vcrs bili odlicni . Ivanovic dobar pozadi , u napadu stvorio par dobrih sansi , sasvim zadovoljavajuce . Kolarov konatanstna opasnost , probijao i stvarao sanse . Matic kao kavez nemoguce mu uzeti loptu , par puta slomio kicmu protivnicima . Nastasic odlican . Tadic slab danas al nmz ni on uvek odigrati vrhunski . Napred momci !

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:13

Ko je po tebi onda bio los? :-D Salim se, moze da se zakljuci, ali ne treba vise kolarov da igra.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
13:42

Tim nismo sigurno:-D, ali imamo bolja imena od svih u grupi, u to nema sumnje...

avatar
Amar Zornic
Monday, 12.06.2017
12:53

Znas nekako ipak mi previse ocekujemo , nista mi nismo bolji tim od ovih ostslih iako mi je tesko to priznati :)

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 11.06.2017
22:51

I da dodam Stojkovic pa onako ne grijese ni amateri i svakako bespotrebno povlacenje Milivojevica,zakopase nas oni i sudijanKoliko god Stojkovic zna da izvadi zna i da ukopa

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 11.06.2017
22:49

Zaboravih Zileta...

avatar
Manitu
Sunday, 11.06.2017
22:48

Hahaha Panenkom a ne panjenkom.Drugo nije bilo nikakve Panenke vec se Stojke bacio kao dzak u pogresnu stranu.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 11.06.2017
22:47

Zakopa nas Muslin aka srpski Gvardiola. Da nema individualnog kvaliteta, mi bi bili poslednji u grupi, igra nam je nikakva, bezidejna, pogrešna selekcija igrača. Ima mesta za Gudelja koji igra u Kini, a nema za SMS-a oko koga se otimaju evropski velikani.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:13

Sta hoces, Kina je duplo veca od Evrope:-D

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 11.06.2017
22:47

Velsanima penal poklonjen teoretski jeste penal ali prakticno nikako ali kad je vec njima svirao Srbiji je morao tek... jos je allen imao elemenata za crveni nemam rijeci koliko god Srbija ispod ocekivanja odigrala ovde smo bili bolji i zasluzili 3 boda! Tesko u nastavku ali nije nemoguce naravno

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:14

Cist penal je bio i teoriji i u praksi jer nema logike da se ne kaze da je to faul, ali je bio cist i za nas.

avatar
Algebra
Sunday, 11.06.2017
22:46

Nadam se da su svi fanovi Luke Milivojevića videli koliko on nema pojma i koliko smo prodisali u napadu kada je izašao. Ovo nije revolt na onu debilno povlačenje, već na njegov učinak u polju. Čovek je dva iz kornera uspeo da pogodi protivničkog igrača koji stoji 3 metra ispred njega!? Nama treba neko ko zna da povuče loptu, Sergej to zna, šteta samo što se ne uklapa u ''naš sistem'' koji kaže 2 beka, 3 štopera i 2 destruktivno orijentisana zadnja vezna (bunker?). Stojkoviću svaka čast za odbranu pred kraj meča, ali je on gotov, sledeću utakmicu će zbog njegovih kartona braniti Rajko i mislim da to treba da bude njegov početak, vreme je da dobijemo novog golmana. Nakon mlade reprezentacije bilo bi lepo priključiti Gajića na desnom beku, Živkovića i Veljkovića. Tadić je mađioničar, on ili odigra magično dobro, ili prosto nestane sa terena, jeftina verzija Ozila.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:20

Ono jeste Revolt:-) Ja to uvek pisem za njega, decko pojma nema, teski je prosek na poziciji koja je vrlo verovatno i najdelikatnija za nas. Zbog cega nisi i za Bastu, Antonova, Maksimovica, Sergeja, Ljajica i Sulejmanija? Zar se ne vidi da imaju umesto koga da budu pozvani? Pejcinovic ili Milunovic i Veljkovic umesto Mitrovica i Kosanovica, Zivkovic umesto Tosica, Sulejmani umesto Kataija ili Kostica, Maksimovic umesto Milivojevica (ili Gudelja), SMS umesto Urosa Matica, Ljajic umesto npr. Pavlovica ako je u selektorovoj glavi bitan odredjeni broj koji zeli da pozove. Basta umesto Rukavine i Antonov (ili makar obradovic da pocinje, ali vreme je za ovog malog da dobije poziv i za nasu seniorsku) umesto kolarova, razume se.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
12:38

Samo ti je bilo bezveze i pretenciozno da napises to sa velikim R, priznaj:-D I ja sam zaboravio Djurdjevica:-D Kasnije sam ga se setio, ali ionako on nije bas za prvi tim, mislim da ne gresim, ali za solidnu minutazu mozda i jeste. To je sigurno jedino objasnjenje, ja ne prihvatam ta obrazlozenja o koncepciji igre i slicno...

avatar
Algebra
Monday, 12.06.2017
12:11

Prvo si mi ti pao na pamet kada sam napisao to - revolt. :D Što se tiče ovih igrača koje sam pobrojao, odnosili su se samo na momke koji su u mladoj reprezentaciji i zaboravio sa Đuku i Antonova. Naravno da sam za to da SMS bude parnjak Matiću na sredini terena, da Ljajić bude levo umesto Kostića, da Basta, ili Lazovića, šparta uz desnu aut liniju umesto slabašnog Rukavine, Maksimovića umesto Vukovića... ali sve je to džaba, kad Muslin definitivno nije u ljubavi sa našim menadžerim koji posluju po Italiji, nema drugog objašnjenja za nepozivanje tih igrača nema.

avatar
Manitu
Sunday, 11.06.2017
22:45

Ovo je hrkljus.Ova repka Srbije nije za bolje.2 ili 3 mesto u grupi je ogroman uspeh.30 godina, ni jedan selektor ne sme da igra sa dva spica, kakva jajarska taktika.Narani svinje i ne pipaj nista, po onoj narodnoj.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 11.06.2017
22:45

Nikako mi nije jasno kako u ovakvoj reprezentaciji nema mesta SMS-a ili Ljajica.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:23

Igraju u Italiji, to je njihovo prokletstvo i njihov -greh-. Zasto nema poziva ni za Bastu i Lazovica, zasto ne zove (sad) ni Maksimovica i npr. Tomovica (nikad ga ne bih zvao, ali zvali su ga prethodni selektori, makar po teoriji verovatnoce nekoj), NIJEDAN na sadasnjem spisku nije iz Italije, alo, ljudi!

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 12.06.2017
11:55

Ne znam koji je razlog,al Muslin definitivno nije normalan.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 11.06.2017
22:44

Isto rastojanje ko pre ovog kola. Nego ako imamo isti broj bodova kao sa Irskom i odigramo x i tamo, sta ce se gleda medjusobni skor (gol vise u gostima), ili gol razlika.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:24
avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
15:04
avatar
nenadnenad1234
Monday, 12.06.2017
14:49

Znaci nakantati Moldaviju i Gruziju pod obavezno.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 12.06.2017
14:49

Znaci nakantati Moldaviju i Gruziju pod obavezno.

avatar
Milan Stojilkovic
Sunday, 11.06.2017
22:44

Nemamo kreativca na sredini.. Tadic se vraca ali je korisniji napred... Steta...

avatar
Milan89
Sunday, 11.06.2017
22:44

Skontao sam da ovaj kostic sve sto zna je da uzme loptu I trci daleko je on od tadica sto se tice tehnike, stojkovica necu da komentarisem svaki koment je suvisan. Matic... Jel video neko Matica? Jel igrao on? Gudelj je sjajno igrao ovo malo vremena uneo je energiju sto nisam ocekivao, prijovic pokazao da treba da bude prvi spic

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:26

Zasto si dobio tri minusa kad si sve tacno napisao (jedino sto nisi napisao za jos neke igrace kod nas, ali Boze moj), ne mogu cudom da se nacudim...

avatar
Amar Zornic
Sunday, 11.06.2017
22:44

Odbrana konacno na nekom boljem nivou i steta sto to nije krunisala nulom . Prijovic pojacanje . Kostic kriminalan , svaku loptu je izgubio i dva put kasni na dobre centarsutove Kolarova i Rukavine .

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 11.06.2017
22:44

Muslin čuva jednu izmenu za Moldavce,pola sata igramo sa jednim kreativcem koga Velšani ne pustaju iz vida. Na klupi 3 kreativca,Gaćinović,Katai i Tošić. Izbacuje Luku,a ubacuje Gudelja... Muslinu je cilj da završe kvalifikacije neporažen,a ne da odemo na SP. Hoćemo protiv Moldavije 4 štopera,3 zadnja vezna,2 golmana i Mitar i Prijović da čine taj tandem napadača,sami sebi neka kreiraju šanse. Trener koji do ove runde kvalifikacija nema poraz i to sve zbog lude sreće koju ima.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:27

I trebao je da izbaci luku, a Gudelj uopste nije bio los. Mogao je i U. Matica da ubaci, kazu da je i on kreativac:-D

avatar
Carina_11303
Sunday, 11.06.2017
22:43

A jedan sut u okvir gola je stvarno mizerija. Rukavina jedan od 10 centarsuteva pogodi. Ali dobro i Irci remi, cak i Moldavija, nista se nije promenilo. Da smo u ozbiljnijoj grupi, sada bi vec Muslin dobio otkaz i pricali bi kako ce od sledeceg ciklusa morati bolje. Ovako smo nekako prvi, a realno smo uzas.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:28

E, ovako neka sam ponudi ostavku dok jos nije kasno, uzasno je sramotan...

avatar
Real/Partizan
Sunday, 11.06.2017
22:43

Ivanovic penzija, a sto se tice Rukavina toliko je los da je to umetnost treba biti los kao sto je on, Mitrovic sem gola nista posebno, Kostic los standardno ne znam sta je sa ovim Muslinom po kojem kriterijumu zove igrace stvarno mi je nejasno, Basta bi bio bolji na toj poziciji od Ivanovica, Gudelj fudbaler nekog ti kineskog kluba ima prednost u odnosu na neke bolje igrace, Kolarov je mator da bi igrao to sto Muslin od njega trazi, zovi vise Ljajica, Sergeja, jedino Matic okej, Tadic se trudio, Prijovic pokazao vise nego Mitrovic za celu utakmicu, imamo srece sto je grupa smesna, treneru otkaz i da nas na sp vodi neko ko zna da selektira igrace pz :D

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:28

Basta umesto Rukavine, ne umesto Ivanovica.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 11.06.2017
22:41

Glupo izgubljeni bodovi , nismo briljirali ali smo uglavnom bili bolji protivnik . Kostic ne zasluzuje da igra , Ljajic ili Prijovic moraju tu da budu . Steta za onaj kiks Stojketa inace bismo slavili pobedu. Uglavnom i Irska je kiksala tako da smo sada blizu cilju . Jos 4 meca a Moldavija sledeca tako da cu se odvaziti i reci jos tri meca

avatar
Realan_PFC
Monday, 12.06.2017
03:54

go nije pao posle kiksa stojketa, on je poklonio velsanima skraceni korner, luka je poklonio velsanima penal ......... izgleda zvezdasi nikad nece oprostiti stojketu cak i kada nije do njega

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
11:42

Obojica su poklonili na svoj nacin.

avatar
bagra
Sunday, 11.06.2017
22:41

Najgori fudbal igramo, samo bunarenje, ovaj ne sme dva napadaca da stavi od pocetka.

avatar
Goran.984
Sunday, 11.06.2017
22:41

Mene sramota gledati ovaj fudbal...mi smo srednja klasa u fudbalu... Oni kao da rade na baustelu i ne mogu se sastaviti s loptom...E moj Musline vole,neka ti ne igraju ni Ljajic ni SMS... Rukavina,Ivanovic,stojkovic,kolarov vise ne zvati...

avatar
amigo999
Monday, 12.06.2017
08:13

Pa nemamo bolje ekipe i bolje igrace...Mozda Ljajic i SMS....

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
11:42

Itekako imamo bolje igrace, jako mnogo igraca koji su bolji od ovih ceka na svoju sansu!

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:29

I milivojevica vise ne stavljati u prvu postavu, a i za poziv dobro razmisliti...

avatar
Z
Sunday, 11.06.2017
22:40

Mrsavo i poprilicno mucno... Rukavina igra ofanzivnog beka, a covek ne ume da uputi centarsut, Prijovic prijatno iznenadjenje... borili su se i to je najvaznije.nSudjenje je bilo krajnje diskutabilno ali zaista nije alibi. Opet ce se postavljati pitanja vezana za izbor igraca, ali sta je tu je...idemo dalje!

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 11.06.2017
22:40

Sramota od igre. Cist penal nismo dobili. Milivojevic I Stojkovic zamalo da nas zakopaju. Sledeci put sergeja i ljajica moramo imati

avatar
Ioannis Komnenos
Sunday, 11.06.2017
22:57

Bastu na desnom boku, rulavina jedan centarsut za celu utakmicu. Kolarovu duvala promaja na levom, bolje da igra stopera umesto vukovica, a da na levom igra onaj Mladenovic. Mitrovic ne moze da izdrzi vise od 60 minuta, Kreten pokusava makazicama pri kraju tekmeumesto da primi, zagradi loptu i pokusa da odlozi nekom iz drugog plana.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:35

I jako je ruzno to sto si napisao za Mitrovica, ako i ne zna, bar se trudi!

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:29

Ni slucajno stopera da igra! Zar nisi gledao utakmicu protiv Gruzije?!

avatar
crveno beli
Sunday, 11.06.2017
23:08

To kazi Muslinu.

avatar
Bari 1991
Sunday, 11.06.2017
22:40
avatar
gosfkcz
Sunday, 11.06.2017
22:40

Pohvale za Nastasica, ostali u nekim srecnijim vremenima ne bi bili pozivani ni na prijateljskim utakmicama. Najlosija reprezentacija nase zemlje od kada se igra fudbal.

avatar
Carina_11303
Sunday, 11.06.2017
22:40

Kazna je gledati Stojkovica, Ivanovica, Kolarova i Matica u reprezentaciji!!! Imajte obraza i povucite se.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 11.06.2017
22:45

Ne stavljaj Matića u isto društvo sa ostalim igračima.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 11.06.2017
22:48

Aj razumem za tu trojicu al zašto Matić? Momak uvek igra dobro za Srbiju.

avatar
Sunday, 11.06.2017
22:39

Пре меча смо очекивали више, а после свега није ни овако лоше! Иста мета - исто одстојање што се тиче наше групе!

avatar
lol
Sunday, 11.06.2017
22:52

Nije lose?! Sreca je samo sto imamo ovako smesnu grupu,pa cemo se nekako i kvalifikovati dalje.Igra nam je komedija,bez ideje,bez presinga,tesko za gledati jednom recju.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 11.06.2017
22:56

Nije bas isto jer sad smo korak blize cilju s obzirom da ima manje da se igra a prvi smo

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 11.06.2017
22:39

amateri. ovaj njihov trener je razbio muslina samo tako. 1 sut u gol aloo? :). pa ne igraju sa Bajernom

avatar
Ole Gunar Solšer
Sunday, 11.06.2017
22:44

Sve kapiram, ali njihov trener razbio Muslina? Vels se nije video ne znam sta si gledao.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:32

Samo kad smo se mi videli...

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 12.06.2017
09:01

Ili ga je razbio ili nista bolje igrace od tipa Norveske nemamo,trece nema. Kako ga nije razbio? Mi nismo imali NIJEDNU JEDINU akciju od pocetka do kraja utakmice i taj gol sto smo dali je 50% sreca 50% talenat,tek bi se video ovaj trenerski mag i ovi igraci Reala da smo u grupi sa Italijom i Spanijom na primer,samo sto su nam Rusi sredili da dobijemo intertoto grupu.

avatar
MultiMagic
Monday, 12.06.2017
03:17

Mozda ga nije bas razbio ali je odradio posao definitivno bolje od Muslina. Oni su dosli po bod i to su i uzeli, igrali su disciplinovano i cvrsto, to sto su se nasi setkali okolo njihovog sesnaesterca nista ne znaci, cak smo mogli i da izgubimo, sreca pa su zalicili na nasu odbranu na trenutak pa smo to iskoristili. Muslin niti ume a i da ume ne bi sa ovim igracima mogao da igra onako kako je Vels igrao, kod nas rupa ima na sve strane, a oni su zatvorili prostor vrhunski nasima i nisu znali sta se desava.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 11.06.2017
23:38

Muslina ce svako razbiti takticki.