Nova Partizanova blamaža, 2:6 protiv TSC-a!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.10.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Još jedan pokazatelj degradacije na svim nivoima kluba.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Navijači Partizana vape za promenama u klubu iz Humske, a to bi konačno, posle godina tavorenja, trebalo da se dogodi 21. oktobra, što je novi termin održavanja Skupštine kluba.

Tada bi crno-beli trebalo da dobiju novo rukovodstvo koje će pokušati da klub izvuče iz teške krize na svim nivoima.

Koliko su Partizanovi problemi teški i duboki, svedoči i najnoviji rezultat koji je upisala kadetska ekipa kluba iz Humske. Naime, ovog vikenda se igraju utakmice 10. kola Kadetske lige Srbije, Partizan je dočekao ekipu TSC-a na terenu SC Teleoptik u Zemunu, a gostujući tim je slavio sa čak 6:2!

Nešto što je doskora bilo nezamislivo, ali ovakve Partizanove blamaže su poslednjih godina učestale, i kada je prvi tim u pitanju, ali sada i mlađe kategorije Partizana sve teže izlaze na kraj sa svojim rivalima.

Crno-beli su sramno odigrali prvo poluvreme, TSC je već u 27. minutu vodio sa 5:1 i do kraja je rutinski završio posao. Igrač utakmice bio je trostruki strelac Miloš Soprenić, koji je mrežu Partizana tresao u 18, 21. i 64. minutu. Vodili su gosti i sa 6:1, a Buđevac je u 90. minutu ublažio Partizanovu blamažu.

Posle ovog poraza Partizanovi kadeti su na sedmom mestu na tabeli Kadetske lige Srbije sa 15 bodova, TSC je prvi sa 21 bodom.

Partizan – TSC 2:6 (1:5)

Strelci: Bajić u 12, Buđevac u 90. za Partizan, Tomović u 5, Mihailović u 11, Soprenić u 18, 21. i 64, Smajević u 27. autogol za TSC. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke