Novi heroj Delija: "Gol za dedu, velikog zvezdaša, podršku..."

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.03.2020.
14:50
Izvor: Sportske.net

Emotivno, dirljivo...

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Biser Omladinske škole Crvene zvezde i novi miljenik zvezdaša,Željko Gavrić, sinoć je u utakmici 26. kola Superlige Srbije protivNapretka postigao debitantski gol u crveno-belom dresu.

Svoj prvenac posvetio je svom nedavno preminulom dedi.

"Emotivno sam proslavio pogodak posvetom mom preminulom dedi. Nažalost, napustio nas je pre nekoliko nedelja čovek koji je mene pratio od samog početka, kada sam sa šest godina počeo da treniram fudbal. Razboleo se pre nekoliko nedelja i nije izdržao. Bio je veliki navijač Crvene zvezde i imao je veliku želju da me gleda u prvom timu na ligaškoj utakmici, i zbog toga mi je veoma žao. Zato sam debitantski gol posvetio njemu", rekao je Gavrić za sajt kluba i nastavio:

"Osećam se fenomenalno. Dugo sam maštao o prvom golu u dresu prvog tima Crvene zvezde i to se napokon i ostvarilo. Ostaje žal što nije bilo publike danas da nas podrži, jedna od želja mi je bila da otrčim na sever i tamo proslavim pogodak. Utisci su neverovatni, divan je osećaj ostvariti dečački san. Siguran sam da bi osećaj bio još bolji da su bili tu i naši navijači, ali se nadam da ću im doneti radost na prvoj sledećoj utakmici koju budemo igrali pred publikom", dodao je on.

Kazino baner

Gavrić je zadovoljan kako ekipa raste i napreduje.

"Kao ekipa smo odigrali dobro, kao i u prethodnim utakmicama. Kada pored sebe imaš sjajne saigrače i odlične fudbalere nije teško da uđeš u formu i budeš onaj pravi. Velike zasluge za moje dobre partije idu i njima. Moram da istaknem i saradnju sa Veljkom Nikolićem, već duži niz godina igramo zajedno, počev od omladinaca, preko razvojnog tima Crvene zvezde, kao i sada u prvom timu. Vrlo dobro se poznajemo, kako na terenu tako i van njega, nadam se da ćemo dobro sarađivati i u narednim utakmicama, kao i da ćemo postići još mnogo golova", istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 16.03.2020
15:18

Moj deda je navijao za SK Velika Srbija i SK Jugoslavija, a moj otac za SK Jugoslavija, SK 1913 I za Crvenu Zvezdu od koga sam ja preuzeo te gene koji su sad deo mene.

avatar
NajveciZvezdasIkad
Sunday, 15.03.2020
16:50

Budi pametan, i ostani u Zvezdi bar još 5-6 godina, to je jedino mesto na svetu gde možeš da postaneš igrač. Postani igrač, osvoji nekoliko trofeja igraj sa Zvezdom LŠ, daj sve od sebe da budeš i kapiten tog tima, a za inostranstvu ima vremena, kad sve ostvariš u Zvezdi, širom će ti biti otvorena vrata velikih klubova u Evropi, i tad odi.. Pre toga nikako, vidiš koliko je talentovan ih igrača propalo i završilo po Š ligama, nikad pare nisu zaradili, i kao igrači propali. Nadam se da si pametan momak.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 16.03.2020
15:18

Sve potpisujem, ali menadzeri su ti koji unistavaju srpske talente.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 15.03.2020
15:54

Štoper napretka promaši celu loptu po zemlji koja ide ka njemu i iz toga heroj delija da gol. Kakve delije takvi i heroji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 15.03.2020
15:53

Zvezdo blago Srbiji sto te ima ti si najvece asova fudbala Srbiji podarila.