Novi Partizanov biser iz generacije '02 - Pobeđivao i Zvezdu, ali i Real Madrid!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.07.2020.
12:47
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Ovog leta priprema se sa prvotimcima Partizana, juče je dobio priliku protiv Mladosti iz Lučana i već dobija pohvale.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je još pre više od godinu dana promovisao Filipa Stevanovića u prvi tim, a sada tim putem ubrzano ide i još jedan njegov vršnjak, talentovani Nikola Čolić.

I jedan i drugi su 2002. godište, tek će postati punoletni, a igraju u ofanzivnoj liniji tima, uglavnom po krilu.

Za Stevanovića već stižu višemilionske ponude iz inostranstva, bilo ih je i zimus, a kako je Čolić krenuo, ne treba da iznenadi i ako za njega u narednim prelaznim rokovima bude primamljivih ponuda.

Za sada, sve ovo mu prija i ima veliku želju da se dokaže u prvom timu.

''Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je predamnom veliki rad, zalaganje i da je fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike.

Idem korak po korak, najveća želja mi se za sada ostvarila, da budem prvotimac Partizana. Na meni je sad da se dokažem, postavim nove ciljeve i verujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu'', izjavio je Čolić za klupski sajt Partizana.

U mlađim kategorijama Partizana je već naučio kakvi su zahtevi u crno-belom dresu, a može se pohvaliti i golovima i pobedama ne samo protiv Crvene zvezde, nego i protiv Real Madrida.

''Iz perioda mlađih kategorija Partizana pamtim dosta pobeda i golova, prvenstveno protiv Crvene zvezde, kao i trijumf i pobedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio.

Pobede, posebno nad večitim rivalom, mladim fudbalerima dosta znače i daju veliki motiv za dalji napredaak. Od malena se učite da morate da pobedite, učite šta je pritisak, adrenalin i naravno sveti grb!'', naglasio je Čolić.

Naravno, ima i uzore od iskusnijih igrača koji su prošli ili su još uvek u Partizanu. Izdvojio je nekoliko imena.
-
Baner 11

''Stvarno dosta odličnih igrača je igralo na tim pozicijama proteklih godina za Partizan. Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Suma. Lazar Marković takođe. Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal poseduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji'', objašnjava Čolić i još jednom naglašava da se prelepo oseća u prvom timu Partizana.

''Osećaj je stvarno neverovatan. Igrati zajedno sa ovakvim igračima, biti deo ovakvog tima i to u svom voljenom klubu, to nema cenu!

Hvala šefu Miloševiću i upravi kluba na ukazanoj prilici i svim saigračima na fenomenalnoj podršci. Odužiću se, spreman sam!'', zaključio je Čolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke