Ocene - Boaćijev top u nogama, Borjan i odbrana herojski izdržali!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.09.2017.
21:04
Izvor: Sportske.net

Nema dileme ko je igrač utakmice, Zvezda preživela pakao poslednjih pola sata, odbrana iznela teret!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Borjan 8 - Veoma siguran, kao i obično, ulivao mirnoću saigračima. Nije imao mnogo prilika da interveniše, a poslužila ga je i sreća kada je Jojić pogodio stativu u dva navrata, a još jednom je Keln pogađao okvir gola. A onda u nadoknadi, sjajna intervencija Zvezdinog golmana koja je značila i pobedu!

Stojković 7.5 - Borben, motivisan da u Nemačkoj pokaže da nije dobio pravu šansu. Defanzivno odličan, stizao da se ubaci i pred protivnički kazneni prostor, pogotovo u prvom poluvremenu.

Babić 7.5 - Dobro zamenio Savića, videlo se neiskustvo u nekim situacijama, ali svakako da je pružio ono što se od njega očekivalo. Dobio i udarac, nije želeo da odustane, veliko srce Zvezdinog štopera

Le Talek 7.5 - U prvom poluvremenu perfektan, u nastavku kao da je i njemu pažnja popustila u par navrata, ali čini se da je to više posledica toga što je Zvezdin vezni red stao.

Gobeljić 7 - Ni on nema mnogo iskustva u ovakvim mečevima, ali je pokazao i zrelost i hrabrost, jeste da je u drugom delu izgubio nekoliko duela, ali generalno, iako su se mnogi plašili nije bio slaba karika tima.

Donald 7 - Stub u prvom poluvremenu, odbijali su se igrači Kelna od njega, pohapsio je kompletan vezni red. Ali u nastavku nije uspevao nikako da stane na loptu, mada se čini da nije imao adekvatnu pomoć saigrača.

Krstičić 7 - On se tek uklapa, dobar meč, mada nije dolazio do prilike da više zapreti u ofanzivi. Šteta što je kasno stigao, sa pravim Krstičićem će Zvezda biti još jača.

(Račić - Milojević je izvukao umornog Krstičića, ubacio defanzivnijeg igrača kako bi dodatno zatvorio stvari i pomogao izmučenom veznom redu u poslednjih desetak minuta)

Kanga 7  - On je po nama najbolji igrač Zvezde, mada je u nekim situacijama zaista bio sebičan, nije ni najbolje reagovao kod prve velike šanse. Ali svejedno, Kanga je klasa i to pokazuje i u ovakvim utakmicama. Svuda ga ima, ne plaši se da preuzme odgovornost, može mnogo bolje od ovoga.

Srnić 7 - Dosta toga izneo je trkom, ali nije dovoljno koristio prostor u nastavku i ostao je bez daha. U prvom delu jedan od najboljih igrača Zvezde.

Radonjić 7 - Neverovatan potencijal, videli smo koliko je brz, koliko može u situacijama jedan na jedan, igraće sve bolje, samo da mu je stav na pravom mestu. I on je kao i Srnić pao u nastavku i uglavnom bio posvećen defanzivi.

(Milić - Ušao kada je bilo jasno da Radonjić nema snage i da više ne može, ali ni on nije mnogo pomogao pred ofanzivom Kelna, mada je u nekoliko situacija uspeo da pomogne odbrani)

Boaći 8 - Neverovatan gol, neverovatno kretanje, bez dileme, u Srbiji odavno nije igrao ovakav napadač, najbolji fudbaler Zvezde, videćemo koliko je povreda ozbiljna.

(Pešić - Usamljen u napadu, praktično žrtvovan Zvezdinom defanzivom u poslednjih pola sata)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Friday, 29.09.2017
10:52

Cekaj, koga je Zvezda dobila sinoc? Bajern ili ekipu koja na 6 utakmica u prvenstvu ima 5 poraza i jedan X uz gol razliku 1:13??? Po vasim reakcijama samo moze da se zakljuci da ste se totalno raspali. Navijaci evropskog prvaka placu zbog ulaska u Ligu Evrope a onda od pobede nad poslednjeplasiranom ekipom Bundeslige prave istorijski uspeh.

avatar
MarkoSi
Friday, 29.09.2017
09:28

Zvezda je u prvom poluvremenu potpuno nadigrala Keln i velika je šteta jer nije postigla još neki gol (možda i bi da je Kanga bio racionalniji). Onakvo drugo poluvreme više ne bi smeli da prirede ni sebi ni nama. Duvalo je na sve strane, ali je tome doprineo i sudija koji nije svirao gotovo ni jedan prekršaj za Zvezdu. Deluje mi takođe da ekipa ipak nije fizički na nivou ozbiljnijih timova jer je očigledno da ritam sreda-nedelja-dreda uzima danak. Krstičić je jedva disao kada je izlazio, a gotovo kompletan tim je u finišu bio u grčevima.

avatar
Don Silvio
Friday, 29.09.2017
08:37

Sad ce vama povratak kralja objasniti detaljnije....

avatar
stevic
Friday, 29.09.2017
07:56

Dobro jutro zvezdee

avatar
sasovic radjen
Friday, 29.09.2017
06:09

Jednostavno se vidi da je bundesliga jaca, budimo realni, treba nam vise kondicije. Inace prvo poluvreme me je odusevilo, pa to je licilo na real ili psg. da nam je liga jaca bili bi igraci spremniji da izdrza i 120m, ovako verujem da su grcevi bili istiniti a ne gluma. Sta je razlog? Ishrana, disciplina zivota? To kora strucni stab da drzi pod kontrolom.

avatar
Friday, 29.09.2017
00:27

Sve je super osim drugog poluvremena. Siguran sam da je i Milojevic svestan toga. Znaci katastrofalno drugo poluvreme. Pobedili smo uz dosta srece. Mora da se igra 90+ minuta u istom ritmu. Igraci sredine terena u drugom poluvremenu nisu postijali na terenu i morali su mnogo bolje da stoje u defanzivnim zadacima. Sto se tice Arsenala tu uzimamo minimum jedan bod u Beogradu.

avatar
Milos90
Thursday, 28.09.2017
22:01

Daleko je boaci od najbolji napadac u srbiji. Dobro se pozicionira ali prodor nikakav. Ako ne dobije loptu koju moze da sutne iz prvog ili drugog kontakta pisi propalo. Nazalost po meni je tavamba mnogo konkretniji igrac od boacija

avatar
Nscz65
Thursday, 28.09.2017
21:26

Najlepse budjenje u 2017 ce biti 29.09. nasa Zvezda dobila Nemce u Nemackoj sta ces lepse

avatar
Kiany Riws
Thursday, 28.09.2017
21:07

Fantastican rezultat i vrhunsko prvo poluvreme!!!

avatar
Amar Zornic
Thursday, 28.09.2017
21:03

Svi su odradili fantastican mec , po meni le Talek igrac meca , bio je nestvaran pozadi i koristan u napadu , cak je asistirao fenomenalno Kangi

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 28.09.2017
21:02

Bravo kraljevi!!!Svaka cast svima u klubu!!! IDEMO ZVEZDO U NOKAUT FAZU!!!ZVEZDA SAMPION!!!

avatar
Shone1979
Thursday, 28.09.2017
21:01

Hvala Bože!!!nOvo je osveta za onaj davni poraz 'neke druge Zvezde' koja je u onaj meč pre više od 20 godina, ušla opušteno sa prednošću od 2 gola iz beograda... sada se gradi nova Zvezda i bitno je da nijedan igrač ne ode i zvezde, i da se po svakoj ceni zadrži svaki igrač od bilo kakvog transfera, jeer ovo je Zvezda koja se gradi o kojoj će se tek pisati. Bilo bi dobro da se kupi bar još jedan stameni štoper, ili bilo koji defanzivni igrač koji bi osiguao Zvezdi još bolju odbranu!!!nNapred Zvezdo, sada si druga u grupi, što je itekako bitno, i ostaće druga bez obzira na rezultat u beogradu sa Arsenalom, jer će keln konačno ići na pobedu nad Bete Borisovim !!!

avatar
DuskovicSRB
Thursday, 28.09.2017
21:00

Кангина убедљиво најслабија утакмица ове сезоне. Сто просторна шанса катастрофа, лоши пасеви... Али он има кредит, биће боље, браво Звездо!

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 28.09.2017
20:57

Bravo Zvezdooooooo srce junaka!!!

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 28.09.2017
20:57

Veoma bitna pobeda!

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Thursday, 28.09.2017
20:57

GDE JE ONAJ STO SE VRACA,STO SU SE SKLONILI BOACIJU?

avatar
Akinjo
Friday, 29.09.2017
00:28

Eno ga kuka na sudije sto ovi njegovi izgubili dobijenu utakmicu. Sad ce da bude Sklanjalica u Nemackoj,pustili Radonjiaca da veze po levoj strani i Boacija da gol,a smanjili Zvezdin gol na poluvremenu.