OFK: Kad je teško - Petko?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.11.2016.
22:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Alarm je upaljen na Karaburmi, da li prekasno?

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Rezultatski, finansijski i kadrovski sunovrat doživljava OFK Beograd, iako je baš u ovo vreme iznedrio nekolicinu supertalentovanih fudbalera, koji sreću počinju traže u nekim drugim klubovima, sve češće u Crvenoj zvezdi, koja je već angažovala Račića i Nikolića, a poslednje informacije govore da bi njihovim putem mogao i 16-godišnji Armin Đerlek.

Za to vreme, ''Romantičari'' su potonuli i na dno Prve lige Srbije, gde posle 12 odigranih kola zauzimaju poslednje, 16. mesto sa samo sedam osvojenih bodova.

Jasno je da od ekspresnog povratka u elitno društvo neće biti ništa, ali sada u klubu pokušavaju da učine sve kako bi se bar zadržao prvoligaški status, da potonuće ne bi bilo još dublje...

S tim u vezi, ''Novosti'' večeras prenose da je uprava OFK Beograda kontaktirala legendu kluba i nekadašnjeg selektora naše reprezentacije Iliju Petkovića.

Njemu je, navodno, ponuđeno mesto direktora za sva sportska pitanja u klubu, a ukoliko prihvati Petkovićev zadatak bi bilo formiranje stručnog štaba i jačanje tima za prolećni deo sezone, kako bi se izbegao katastrofalni scenario.

S obzirom da je popularni Petko često, s pravom, kritikovao dešavanja na Karaburmi, teško je proceniti da li će se u ovako teškom trenutku prihvatiti posla, ali mnogi njegov povratak vide kao poslednju nadu za spas posrnulog kluba bogate i duge tradicije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Wednesday, 09.11.2016
00:39

Za 2 godine u beogradskoj zoni iako ste trebali još pre 2 godine tamo da budete, jedva čekam!