Oglasio se i Mrkela, Totenhemov stadion opčinio sve!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2019.
22:04
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Hoće li to biti dodatni motiv Zvezdinim igračima?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su večeras na novom stadionu Totenhema, koji je oduševio sve prisutne iz Zvezdine ekspedicije.

''Stadion je fenomenalan, jedan od najnovijih stadiona, moderan, zaista je lepo videti ovakvu sliku'', istakao je sportski diektor Crvene zvezde Mitar Mrkela u razgovoru za TV Arena Sport.

Kada je u pitanju sutrašnja utakmica, Mrkela ističe kvalitet Totenhema, bez obzira na krizu igre i rezultata u kojoj se nalaze.

''Totenhem je po mom mišljenju najjača ekipa u našoj grupi, koja u ovom trenutku nije u pravoj formi i tražiće protiv Zvezde povratak na pobednički kolosek i vraćanje samopouzdanja.

Mi ćemo pokušati da iskoristimo njihov loš trenutak kao i to što imamo iskustvo u poslednjih nekoliko godina u evropskim takmičenjima i mislim da će i ovaj stadion biti dodatni podstrek našim igračima da pruže jednu odličnu utakmicu i da pokušamo da iznenadimo'', objašnjava Mrkela.

Na kraju, izrazio je nadu da Zvzdini fudbaleri imaju pozitivnu tremu i da ćebiti posebno inspirisani u svom prvom nastupu na ovom velelepnom objektu.

''Svi koji smo igrali fudbal, znamo da trema uvek postoji, ali to ne sme da bude trema koja ubija, već podsticajna. Ja verujem da će naši igrači sutra odigrati dobru utakmicu.

Šta god da se desi, na 'Marakani' će biti sjajna atmosfera, a nadam se i dobrom rezultatu koji će dodatno motivisati naše navijače za sledeću utakmicu'', zaključio je Mrkela.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real/Partizan
Monday, 21.10.2019
23:00

Eeeh da vam se sudi kao u Super Ligi osvojili bi lagano :))

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 22.10.2019
11:01

Kad bi Zvezdi u Evropi sudili kao sto sudije sude partizanu u derbijima Zvezdabi opet bila sampion Evrope. Samo nastavi da trolujes na vestima o Zvezdi da nam i ti budes talican.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 22.10.2019
12:41

Vidi, i ti si rekao nesto. Mozes ti to

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 21.10.2019
22:52

Sastav koji ce istrcati na teren: Borjan - Gobeljic, Milunovic, Degenek, Rodic - Kanjas, Vulic - Garsija, Marin, Vukanović - Tomane. Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore, sa nama se moze sve.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 21.10.2019
22:13

Nase igrace je impresionirao njihov stadion, a nadam se da ce sutra njih impresionirati nasi igraci.

avatar
Marko Kralj
Monday, 21.10.2019
22:52

Nadamo se pozitivnom rezultatu,bar bod kuci da ponesemo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 22.10.2019
10:49

Ti bodaako budemo prava Zvezda, a jedan ako ne budemo na nivou.