Oglasio se Zvezdin kapiten posle jučerašnje ''horor'' povrede!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.11.2016.
16:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Osim pobedonosnog gola Džona Ruiza, jučerašnju utakmicu u Kruševcu obeležila je i povreda kapitena aktuelnog šampiona Aleksandra Lukovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U prvom trenutku, dok se Lukoviću ukazivala pomoć na terenu stadiona u Kruševcu, izgledalo je jezivo, ali su posle meča ipak stigle ohrabrujuće vesti.

Zvezda je sinoć potvrdila da povreda nije toliko teška kao što se u prvom trenutku mislilo, da nema preloma ruke, što je danas potvrdio i sam Luković.

''Hvala svima na podršci koju mi pružaju od sinoć. Danas sam bio na novom snimanju i hvala Bogu sve je u redu. Ništa nije slomljeno i zbog toga će predviđeni oporavak biti znatno kraći'', izjavio je Aleksandar Luković za zvanični klupski sajt.

Ipak, on nije želeo da iznosi prognoze koliko dugo će morati da pauzira.

''Verujem da ću uskoro moći da počnem da radim sa ekipom. Samo želim da se zahvalim našem doktoru Puriću, kao i fizioterapeutima Ivanu Popoviću i Milanu Radovanoviću koji su mi puno pomogli već na samom terenu'',
zaključio je Luković.

Podsetimo, Zvezda je ovaj meč dobila rezultatom 1:0, a šta je o utakmici rekao čovek odluke Džon Ruiz, možete da čitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 20.11.2016
21:15

Da mu poželimo što brži oporavak..

avatar
disqus_QVXoJC8EBl
Sunday, 20.11.2016
18:25

Hvala Bogu, taman si poceo da igras. Nadam se da ces se stavrno sto pre vratiti jer ako bude duza pauza, sumnjam da ces vise uci u prhvatljivu formu. Neka je sa srecom