OLS - Partizan naneo prvi poraz Zvezdi, klinci se nameću Stanoju!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.09.2020.
21:09
Izvor: Sportske.net

Dupli derbi program u omladinskoj konkurenciji pripao na kraju crno-belima.

Screenshot/YouTube/Zvezda Kids
Screenshot/YouTube/Zvezda Kids

Povezane vesti

Posle današnjeg remija u duelu kadetskih ekipa Crvene zvezde i Partizana (2:2), večeras je u okviru osmog kola odigran i derbi u Omladinskoj ligi Srbije.

Zvezda je ponovo bila u ulozi domaćina, ali pobedu je odnela ekipa Partizana, rezultatom 2:1. Ovo je crveno-belima prvi poraz od početka sezone, ostala je na 19 bodova, a Partizan sada ima 17, koliko i Vojvodina na deobi trećeg mesta.

Isticao je peti minut meča, Partizan je izveo tečnu akciju, na kraju Vanja Vlahović šalje loptu u kazneni prostor za kapitena Nikolu Štulića, koji cnažnim i preciznim udarcem iskosa sa desne strane šalje loptu u suprotni ugao - 0:1.

Štulić je u 29. minutu mogao do drugog gola, ali je pogodio stativu, a Zvezda je veoma blizu izjednačenju bila u 30. minutu, kada je golman Partizana Gočmanac kiksnuo prilikom istrčavanja, Bačanin je poslao loptu u n ebranjenu mrežu, ali je jedanm od igrača Partizana ipak stigao da interveniše sa gol linije i otkloni opasnost.

Do kraja prvog poluvremena Zvezda je stezala obruč oko kaznenog prostora Partizana, a do izjednačenja je stigla u poslednjim sekundama ovog dela igre. Knežević je šutirao sa dvadesetak metara, Gočmanac samo kratko odbio loptu na koju je natršao Mateja Bačanin i bez problema je sproveo u mrežu - 1:1.

Početak drugog poluvremena je protekao takođe u Zvezdinoj inicijativi, ali kako je meč odmicao, Partizan se polako oslobađao pritiska.

I onda, u 63. minutu meča golman Crvene zvezde je loše ispucao loptu, ona ubrzo dolazi do Vlahovića, koji u kaznenom prostoru sa desne strane šalje loptu ka Štuliću, kapiten Partizana je promašio loptu, ali ona dolazi do Jovića, koji ne greši - 2:1 za Partizan.

Zvezda je do kraja pokušavala da dođe do novog izjednačenja, imali su crveno-beli par obećavajućih akcija koje nisu rezultirale golom, dok je Partizan preko Jovića propustio priliku da trijumf učini ubedljivijim.

Strelci golova za Partizan, Štulić i Jović već su priključeni i prvom timu u vreme dok je šef struke bio Savo Milošević, a nema sumnje da će posle večerašnje partije i novi trener Aleksandar Stanojević ozbiljnije računati na njih.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mlk
Monday, 07.09.2020
15:21

Mali Jović klasa od igrača i momak za veliku scenu, fascinantna tehnika i nestvarna pokretljivost za naše igrače!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.09.2020
21:22

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 06.09.2020
06:50

Салиме то је била безначајна победа али честитам.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 07.09.2020
20:48

Салиме заборави титуле суда удружениг рада. Више их неће бити.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.09.2020
10:59

Sada je beznačajna pošto zvezda igra nameštena prvenstva, ali biće značajna jednog dana na sudu, pa makar bio i sud udruženog rada. Znate vi dobro šta čeka vašu konkubinu.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 05.09.2020
21:20

Ako su Stulic i Jovic prikljuceni prvom timu (na nekoliko utakmica su bili i na klupi) zbog cega se obojica igraca vracaju u omladinski pogon, kako bi odigrali nekoliko utakmica?
Zar nije bolje da gorepomenuti igraci, ako Stanojevic ne racuna na njih ne odu negde na pozajmicu, ili u Teleoptik, jer ipak ozbiljni je seniorski fudbal pa makar i u srpskoj ligi, nego omladinski.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.09.2020
00:02

Zato što je prelazni rok još uvek u toku, a ako odu na pozajmicu ne mogu da se vrate prvom timu pre zimskog prelaznog roka pa možda se do 05. oktobra nametnu kao bonus igrači, a slažem se da je bolje da idu na pozajmicu gde će igrati nego da ne budu ni na klupi prvog tima ili da igraju omladinsku ligu.

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 06.09.2020
10:17

Retko se događa da igrač na pozajmici pokaže napredak.Tamo biva dočekan, kao neko, ko zauzima mesto nekom od drugara,manje se radi,slabiji treneri i uglavnom stagnacija ili pad.Ima i do igrača koji sa visine,jer Bože moj došli su iz većeg kluba,gledaju na ostale.U davna vremena je to imalo efekta Bogićević bio u Mariboru,Karasi,Kežman...,ali danas to nije tako.Oni čak i prelazak u Teleoptik doživljavaju kao degradaciju,a ne priliku da u seniorskom fudbalu,očvrsnu i sa dobrim,pa čak i pojačanim radom ,napreduju.Imali smo primera i kada su iz Teleoptika direktno dolazili u Partizan i napravili sjajne karijere,međutim,suprotan smer doživljavaju na pogrešan način.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 06.09.2020
01:55

Teleoptik je u 3. ligi