Optimizam pred Moskvu - Zvezda ''UVEK'' ide na pobedu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.09.2014.
23:33
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak će otputovati u Moskvu, gde ih dan kasnije očekuje duel sa domaćim Spartakom na otvaranju novog stadiona. Trener Lalatović veruje da će se njegov tim predstaviti na pravi način.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Zvezda će se Moskovljanima suprotstaviti u kombinovanom sastavu, jer nekolicina reprezentativaca nije na raspolaganju stručnom štabu, a dodatni hendikep su i povrede Vukana Savićevića i kapitena Nikole Mijailovića, kojih takođe neće biti među 18 fudbalera koji će putovati u Moskvu (spisak možete da vidite OVDE).

Trener Nenad Lalatović s jedne strane žali što neće moći da izvede najjači sastav, ali sa druge ne sumnja u igrače koje će imati na raspolaganju.

''Crvena zvezda uvek ide na pobedu, bez obzira na to gde se utakmica igra i ko je rival. Tako razmišljam i sada bez obzira na to što ćemo Spartaku suprotstaviti značajno podmlađen sastav'', poručuje Lalatović, a prenose ''Novosti''.

Dodatni motiv njegovim igračima trebalo bi da predstavlja i činjenica da će igrati pred punim tribinama, kao i da će, pre svega, biti akteri istorijskog meča - prvog na novootvorenom stadionu Spartaka u Moskvui.

''Imam informacije da će stadion da bude pun i to je jedan od razloga zbog kojih mi je žao što domaćim navijačima ne možemo da se predstavimo u najjačem sastavu. Ali, siguran sam da će mlađi igrači biti na visini zadatka i shvatiti svu veličinu spektakla koji ih očekuje'', zaključio je trener Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke