Otkriveno, pedesetak "palo" zbog Zvezde, Totenhem nema milosti!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.11.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

Istraga brzo sprovedena, otkriveni krivci, više neće moći na stadion Totenhema.

Nikola Krstic/Sportske.net
Nikola Krstic/Sportske.net

Povezane vesti

Posle istrage, Totenhem je uspeo da identifikuje 48 navijača koji su svoje karte prodali fanovima Crvene zvezde na meču u Londonu.

Naime, Zvezda nije vodila navijače zbog kazne i zabrane posle rasizma u meču sa Helsinkijem, ali se njih oko 200 na razne načine dokopalo karte.

Vladan Milojević posle meča nije mogao da objasni Englezima kakva je ljubav u pitanju, a Totenhem je najavio istragu, naime, navijačima domaćih je bilo dozvoljeno da kupe tri karte kako bi se popunio poluprazan stadion.

Pretplatnici koji su kupili više karata su ih jednostavno prodali "Delijama", policija je razmatrala da goste izbaci sa tribina, pa je bilo previše rizično ući u tu akciju, samo je formiran kordon kako se ne bi mešali sa domaćim fanovima.

U svakom slučaju pomenutih pedesetak navijača će biti kažnjeni oduzimanjem sezonske ulaznice na neodređeno vreme.

Totenhem inače stiže u Beograd početkom sledeće nedelje kada će igrati meč 4. kola grupne faze Lige šampiona protiv Zvezde na "Marakani". U Londonu je bilo 5:0 za "Pevce"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6x)
Friday, 01.11.2019
13:08

Ja glavu smijem stavit na panj i tvrdit da ce Zvezda izvuc dobar rezultat na marakani pa i pobjedit Totenhem, isto je ovako bili sa Liverpulom prosle godine, Liverpul ih na Enfildu nadigrao i Zvezda nije imala sanse, dok protiv Totenhema nije realno bilo izhubit 5-0 jer su imali dosta prilika i sansi za gol, tako da ako samo budu dovoljno motivisani pisat ce bodove protiv engleza ponovo

avatar
Old_school
Friday, 01.11.2019
10:48

Kad bi kod nas bili tako efikasni, resio bi se huliganizam veoma brzo. Kad se samo uzme koliko su nasi klubovi novca platili zbog "navijaca" nove stadione su mogli da podignu.

avatar
Stabber
Friday, 01.11.2019
11:27

Pa nasim lopovima i odgovara to da bude tako, svi su krivi a niko nije kriv, to je kod nas.