Ovako će Zvezda igrati bez Kange!?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.02.2018.
06:18
Izvor: Sportske.net

Odlaskom Kange neće doći do promene formacija Crvene zvezde, a ko bi mogao na njegovo mesto otkriva nam Jovičić.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Branko Jovičić je danas bio sasvim solidan u meču protiv Amkara, a nakon tog duela je istakao da ekipa Crvene zvezde mora još dosta da se sprema i da radi kako bi bila spremna za izazov koji je očekuje.

"Igraju u istoj formaciji kao CSKA. Rusi kao i svi Rusi, igraju tvrdo, disciplinovano. Bio sam tamo tri godine, znam kako igraju i mislim da možemo mnogo bolje od ovoga. Ipak, ovo je pripremni period, noge su nam još uvek teške, iz jakog rada igramo te utakmice i moraće da prođe malo vremena da bismo dočekali spremni ekipu CSKA", rekao je Branko Jovičić.

Provera je bila odlična za Crvenu zvezdu jer, kao što je to napomenuo i Vujadin Savić, Amkar igra u istoj formaciji kao CSKA.

"Dobra provera, baš iz tog razloga što CSKA igra u istoj formaciji. Znamo nešto što možemo da očekujemo od njih, trener nas već priprema za tu formaciju i tu utakmicu", istakao je on.

Iz ekipe Crvene zvezde je otišao Gelor Kanga, potpisao je za prašku Spartu, a šta to znači za Crvenu zvezdu?

"Formacija je ostala ista, a imamo i vremena da se uigravamo. Kanga je dobar igrač, pokazao je to za ove dve godine, dosta je pomogao klubu. Profesionalac je, želim mu puno sreće u nastavku karijere", rekao je on.

Na njegovo mesto bi trebalo da uskoči Nenad Krstičić, kome to nije strano.

"Nenad je jedan sjajan igrač, pravi vezni igrač koji može da nosi igru Crvene zvezde i mislim da on to može da iznese", misli Branko Jovičić o svom klupskom drugu.

Šta je potrebno da bi se pobedila ekipa CSKA?

"Treba nam mnogo trke, znamo kako oni igraju fudbal u Rusiji, baš mnogo trče. Razlika između Amkara i CSKA jeste u kvalitetu igrača, ali i u činjenici da CSKA igra presing, kada izgube loptu odmah je traže nazad, traže posed. Sa te strane mislim da ćemo imati i više prostora da napadamo", rekao je popularni "Bakula".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 01.02.2018
13:26

Vec dugo vremena sam molio Boga da ode Kanga iz Zvezde i da na njegovo mesto stavimo Krsticica i da gledamo sjajnu igru Zvezde bez usporavanja igre i premnogo pogresnih resenja. A o neodgovornosti Kange vise ne mogu ni da pricam. Hvala ti Boze sto se njega oslobodismo i to za milion evra.

avatar
indija durot
Thursday, 01.02.2018
09:04

borjan/,stojkovic,savic,ltl,rodic/,donald,jovicic,krsticic,/radonjic,ben,/boace.