Ovo je uslov da Pešić napusti Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.01.2018.
21:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li će se brzo ispuniti?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Aleksandar Pešić je tokom jesenjeg dela sezone pokazao da je njegov letošnji transfer bio pun pogodak Zvezdine uprave.

Iako je u početku bio u senci Ričmonda Boaćija, Pešić je maksimalno koristio svaki minut koji je provodio na terenu, postizao golove, isticao se i velikim brojem asistencija, pa kako je jesen odmicala i njegova uloga u Zvezdi je postajala sve značajnija i izraženija.

Naravno, svojim odlilnim učinkom u Zvezdi izazvao je i interesovanje inostranih klubova, ali navijači crveno-belih bar do proleća mogu da budu mirni - Pešić je otkrio kada će se stvoriti osnovni uslov da on napšusti Marakanu.

''Dok ne osvojim titulu, ne idem iz Zvezde! Znam da postoje ponude za mene i sada, ali tek kad vratimo titulu tamo gde joj je i mesto možemo da pričamo'', istakao je Pešić u intervjuu ''Novostima''.

Za to vreme sve glasnije se najavljuje odlazak Boaćija, ali na tu temu će se mnogo više znati tokom naredne nedelje, kada se fudbaleri jesenjeg prvaka budu okupili na početku zimskih priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi gol iz kornera
Monday, 08.01.2018
04:41

Kakva ljudina je ovaj Pesic. Bravo majstore.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Monday, 08.01.2018
04:33

Nemoj da ides na kraju ove sezone kad se to desi,tek za godinu dana idi :)

avatar
DeXy \'92
Monday, 08.01.2018
02:38

Sto je najgore od svega to prica partizanovo dete,ista situacija je bila i kod nas...to je jako ruzno,budi neutralan u tom slucaju...po tome se vidi kakvi ste ljudi,ti,ozegovic i kompanija...

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 07.01.2018
23:20

Svaka čast momku, stvarno se vidi da je okej, ali ova fraza - vratićemo titulu gde pripada, izgovorena ma od bilo koga, je nešto najgluplje. Osvajanje titule je rezultat TAKMIČENJA i reći da ona nekome pripada je najgluplja moguća stvar, iskreno. Nije titula Zvezdino vlasništvo, niti bilo kojeg drugog kluba. Titula onome koje zasluži, a ne kome pripada.

avatar
petar000
Monday, 08.01.2018
00:49